Stäng
Logotyp
Startsida / Marint

Marint

Dina val:
20 artiklar Sortering: Popularitet Senaste Titel A-Ö Lägsta pris
-13%
Jobe
Draglina Tube Jobe 2
Lina för Tube och andra uppblåsbara vattenleksaker håller för max 2 personer. Längd 15,2 meter, med karbinhake i en ände.
199 kr
-12%
Jobe
Flytväst Jobe 4 Spännen
Jobe flyväst för actionsport Unisex. Tillverkad i mjuk PVC-foam fram och på sidorna med lätt PE-foam bak, överdraget med starkt nylon tyg, den är vattendränerande och torkar snabbt. Flytvästen är utrustad med 4 spännen plus D-ring. 50N ISO-certifierad.
549 kr
-14%
Jobe
Flytväst Jobe Funktion Neo Dam
Jobe flyväst för actionsport dam. Tillverkad i lätt PVC-foam, överdraget med mjukt och starkt neoprene, som gör den mjuk och smidig. Den är vattendränerande och torkar snabbt. Flytvästen är utrustad med dragkedja och 2 spännen plus D-ring. 50N ISO-certifierad.
799 kr
-14%
Jobe
Flytväst Jobe Funktion Neo Herr
Jobe flyväst för actionsport herr. Tillverkad i lätt PVC-foam, överdraget med mjukt och starkt neoprene, som gör den mjuk och smidig. Den är vattendränerande och torkar snabbt. Flytvästen är utrustad med dragkedja och 2 spännen plus D-ring. 50N ISO-certifierad.
799 kr

-8%
Jobe
Flytväst Jobe Funktion Nylon Dam
Jobe flyväst för actionsport dam. Tillverkad i lätt PE-foam, överdraget med starkt nylon tyg, den är vattendränerande och torkar snabbt. Flytvästen är utrustad med dragkedja och 2 spännen plus D-ring. 50N ISO-certifierad.
549 kr
Jobe
Flytväst Jobe Nylon Barn/Junior One Size
Jobe flytväst för barn/juniorer one size. Denna flytväst är lätt och torkar snabbt. Panelerna på sidorna ger extra skydd och flytkraft. Smart placering av färg vid axelpartiet för bättre synlighet. ISO certifierad, 3 spännen.
395 kr
-12%
Jobe
Glasögon Jobe Beam flytande polariserad
Jobe Beam flytande solglasögon med polariserad lins, UV 400. Skön passform med anti-slip grepp vid näsan.
399 kr
-12%
Jobe
Glasögon Jobe Beam flytande polariserad
Jobe Beam flytande solglasögon med polariserad lins, UV 400. Skön passform med anti-slip grepp vid näsan.
399 kr

-12%
Jobe
Glasögon Jobe Dim Flytande Polariserad
Jobe flytande solglasögon med polariserad lins, UV 400. Skön passform med anti-slip grepp vid näsan.
399 kr
Jobe
Handpump Jobe Double Action
Jobe dubbelverkande handpump. Dubbelverkande handpump som du lätt pumpar madrasser, ringar och andra vattenleksaker. Pumpar i båda riktningar, när du drar upp och ner handtaget. Stor volym i pumpen så du pumpar snabbt upp även stora leksaker. Pumpar upp till 1 Bar, levereras med 5 st olika munstycken för att passa alla olika typer av ventiler.
245 kr
Jobe
Hjälm Jobe Base
Jobe Base vattensport hjälm. Lätt och komfortabel hjälm med borttagbara öronlappar. Passar alla vattensporter, tänk på att alltid skydda huvudet.
599 kr

Jobe
Kompressor Adapter Jobe
Jobe kompressor adapter, för att pumpa vattenleksaker med hjälp av kompressor.
65 kr
Jobe
Luftpump Jobe 12V
Jobe 12V pump för madrasser och övriga vattenleksaker. Levereras med 3 olika munstycken. Pumpar snabbt och smidigt.
259 kr
Jobe
Reparationskit Jobe Towable
Jobe reparationskit för vattenleksaker. Du reparerar din Jobe uppblåsbara produkter snabbt och enkelt.
59 kr
-11%
Jobe
Tube Jobe Thunder Package
Jobe Tube Thunder Package, Tube för 1 person med fyra handtag. Tillverkad i kraftig nylon 420D, med säkerhetskammare. Snabbkoppling och Boston ventil. Storlek 136x141 cm. Förpackningen innehåller Thunder towable, fotpump, lina, markeringsflagga och snabbkoppling.
1 199 kr

-6%
Jobe
Wakeboard handtag Jobe
Jobe Wakeboard lina med handtag. Handtaget flyter så är lätt att fånga, 38 cm brett med bra grepp i EVA. Längd 16,8 m.
389 kr
-7%
Jobe
Wakeboard Set Jobe Vanity 141
Jobe Vanity Wakeboard perfekt för nybörjare till medelåkare, Continous rocker ger mjuk åkning och svänger lätt. Glasfiber gjuten med foam kärna. Djupa kanaler för grep och kontroll. Gjutna fenor, 2 stycken bortagbara centerfenor. Kommer med Maze bindning som passar storlek 40-46.
3 395 kr
-13%
Jobe
Våtdräkt Jobe Perth 3/2mm Herr
Jobe Perth våtdräkt i full stretch neoprene. Tillverkad med 3 mm neoprene på rygg och bröst, 2 mm på ben och armar. Dessutom med förstärkning vid knäna. Dragkedja bak som du enkelt drar upp och ner själv. För extra komfort har den lock söm som gör den bekväm.
999 kr
-16%
Jobe
Våtdräkt Jobe Sofia 3/2 mm Dam
Jobe Sofia våtdräkt i full stretch neoprene. Tillverkad med 3 mm neoprene på rygg och bröst, 2 mm på ben och armar. Dessutom med förstärkning vid knäna. Dragkedja bak som du enkelt drar upp och ner själv. För extra komfort har den lock söm som gör den bekväm.
999 kr