Stäng
Logotyp
Startsida / Marint

Marint

4 artiklar Sortering: Popularitet Senaste Titel A-Ö Lägsta pris
Kampanj
Yamarin Cross 49BR
Med smidiga Yamarin Cross 49 BR kommer du till din favorithamn eller sommarstugan i en handvändning. Båten, som har fått beröm för att den är praktisk och rymlig, har blivit en favorit bland Yamarin Cross-modellerna i de nordiska länderna. I den rymliga interiören ryms både det som ska med till sommarstugan och fiskeutrustningen.
från 252 000 kr
Kampanj
Yamarin Cross 54BR
Mångsidiga Yamarin Cross 54 BR:s skyddade sittbrunn med höga räcken är trygg och säker även för familjens minsta. Den rymliga båten har plats för upp till sex passagerare. Durken är stor och gör det möjligt att frakta stora mängder gods. Praktiska stegplan gör det lätt att komma ombord från fören, aktern och sidan.
från 295 000 kr
Kampanj
Yamarin Cross 57BR
Yamarin Cross 57 BR erbjuder utmärkta köregenskaper för ett fartfyllt
båtliv. Den mångsidiga och säkra båten lämpar sig såväl för vattensporter
och dagsutflykter som för transporter. De höga och stabila räckena framtill
och baktill ger ökad säkerhet. Bakom den höga vindrutan finns en skyddad
sittbrunn som är den rymligaste i sin storleksklass. Båten är utrustad med
fasta fenderställningar och en snygg, mörk aluminiumdurk som standard.
från 393 000 kr
Kampanj
Yamarin Cross 62BR
Yamarin Cross-kollektionens stora nyhet för säsongen 2019 är mångsidiga 62 Bow Rider, som lämpar sig utmärkt för till exempel dagsturer och vattensport samt som stug- och förbindelsebåt. Med sina utmärkta köregenskaper rör sig båten stadigt även i hårdare väder och med maximalt 130 hästkrafter når den en topphastighet på hela 38 knop. Båtens rymliga sittbrunn kröns av en u-formad soffa, som garanterar en avkopplande vistelse till sjöss.
från 421 000 kr