Stäng
Logotyp
Startsida / Marint

Marint

8 artiklar Sortering: Popularitet Senaste Titel A-Ö Lägsta pris
Yamarin Cross
Fendersats Yamarin Cross 4st 5.5x20tum
Yamarin Cross fendersats, 4 stycken fendrar med måtten 5.5x20 tum.
1 559 kr
Kampanj
Yamarin Cross
Yamarin Cross 49 BR Biketown Edition
Med smidiga Yamarin Cross 49 BR kommer du till din favorithamn eller sommarstugan i en handvändning. Båten, som har fått beröm för att den är praktisk och rymlig, har blivit en favorit bland Yamarin Cross-modellerna i de nordiska länderna. I den rymliga interiören ryms både det som ska med till sommarstugan och fiskeutrustningen.
från 275 000 kr
Kampanj
Yamarin Cross
Yamarin Cross 54 BR Biketown Edition
Mångsidiga Yamarin Cross 54 BR:s skyddade sittbrunn med höga räcken är trygg och säker även för familjens minsta. Den rymliga båten har plats för upp till sex passagerare. Durken är stor och gör det möjligt att frakta stora mängder gods. Praktiska stegplan gör det lätt att komma ombord från fören, aktern och sidan.
från 322 000 kr
Kampanj
Yamarin Cross
Yamarin Cross 57 BR Biketown Edition
Yamarin Cross 57 BR erbjuder utmärkta köregenskaper för ett fartfyllt båtliv. Den mångsidiga och säkra båten lämpar sig såväl för vattensporter och dagsutflykter som för transporter. De höga och stabila räckena framtill och baktill ger ökad säkerhet. Bakom den höga vindrutan finns en skyddad sittbrunn som är den rymligaste i sin storleksklass. Båten är utrustad med fasta fenderställningar och en snygg, mörk aluminiumdurk som standard.
från 426 000 kr

Kampanj
Yamarin Cross
Yamarin Cross 60 Cabin Biketown Edition
Hyttbåten Yamarin Cross 60 Cabin är en utmärkt förbindelsebåt men fungerar lika bra som fritidsfiskebåt. Den rymliga fören underlättar lastning och via den breda mittgången kan man förflytta sig obehindrat i båten. De stora fönstren och takluckan på förarsidan säkerställer att skepparen har god sikt i alla riktningar. Cabin har rejält med utrymme för såväl passagerare som utrustning. Båten kan levereras med dubbelstyrning som tillbehör.
från 533 000 kr
Kampanj
Yamarin Cross
Yamarin Cross 62 BR Biketown Edition
Yamarin Cross 62 Bow Rider, som lämpar sig utmärkt för till exempel dagsturer och vattensport samt som stug- och förbindelsebåt. Med sina utmärkta köregenskaper rör sig båten stadigt även i hårdare väder och med maximalt 130 hästkrafter når den en topphastighet på hela 38 knop. Båtens rymliga sittbrunn kröns av en u-formad soffa, som garanterar en avkopplande vistelse till sjöss.
från 456 000 kr
Kampanj
Yamarin Cross
Yamarin Cross 64 BR Biketown Edition
Den sportiga fartfyllda och rymliga Yamarin Cross 64 passar för vattensport och dagsturer samt som pendelbåt. I båtens standardutrustning ingår ett praktiskt Abloy-låsningssystem med en nyckel. Den bakre sittbrunnen fulländas av en U-soffa med plats för en större kompisskara. Vindrutan i kraftig konstruktion med en rättuppstående form ger ett bra vindskydd för passagerarna.
från 525 000 kr
Kampanj
Yamarin Cross
Yamarin Cross 75 BR Biketown Edition
Yamarin Cross 75 Bow Rider kombinerar ett energiskt och stilfullt yttre, en strömlinjeformad design och köregenskaper av toppklass. Med den här båten kan du ge dig ut oavsett väder och njuta av aldrig tidigare upplevda köregenskaper under krävande förhållanden i den yttre skärgården. Båten, som rönt stora internationella testframgångar, erbjuder standardutrustning av högsta klass med bland annat ett rymligt tvådelat kapell och trimplan med LED-skärm.
från 816 000 kr