Stäng
Logotyp
Startsida / Marint / Flytvästar

Flytvästar

11 artiklar Sortering: Popularitet Senaste Titel A-Ö Lägsta pris
-30%
Crewsaver PetFloat
Pet Float - Flytväst för hund och katt. 
Gör tillvaron säkrare för de kära husdjuren ombord. Kraftigt lyfthandtag och praktisk ryggficka för påsar och koppel. Enkelt justerbara snabbspännen och passar de flesta hund och kattraser. Längdmåttet avser rygglängd från nacke till svansrot.
447 kr
-30%
Jobe
Flytväst Jobe 4 Spännen
Jobe flyväst för actionsport Unisex. Tillverkad i mjuk PVC-foam fram och på sidorna med lätt PE-foam bak, överdraget med starkt nylon tyg, den är vattendränerande och torkar snabbt. Flytvästen är utrustad med 4 spännen plus D-ring. 50N ISO-certifierad.
437 kr
-30%
Jobe
Flytväst Jobe Funktion Neo Dam
Jobe flyväst för actionsport dam. Tillverkad i lätt PVC-foam, överdraget med mjukt och starkt neoprene, som gör den mjuk och smidig. Den är vattendränerande och torkar snabbt. Flytvästen är utrustad med dragkedja och 2 spännen plus D-ring. 50N ISO-certifierad.
647 kr
-30%
Jobe
Flytväst Jobe Funktion Neo Herr
Jobe flyväst för actionsport herr. Tillverkad i lätt PVC-foam, överdraget med mjukt och starkt neoprene, som gör den mjuk och smidig. Den är vattendränerande och torkar snabbt. Flytvästen är utrustad med dragkedja och 2 spännen plus D-ring. 50N ISO-certifierad.
647 kr

-30%
Jobe
Flytväst Jobe Funktion Nylon Dam
Jobe flyväst för actionsport dam. Tillverkad i lätt PE-foam, överdraget med starkt nylon tyg, den är vattendränerande och torkar snabbt. Flytvästen är utrustad med dragkedja och 2 spännen plus D-ring. 50N ISO-certifierad.
416 kr
-30%
Jobe
Flytväst Jobe Nylon Barn/Junior One Size
Jobe flytväst för barn/juniorer one size. Denna flytväst är lätt och torkar snabbt. Panelerna på sidorna ger extra skydd och flytkraft. Smart placering av färg vid axelpartiet för bättre synlighet. ISO certifierad, 3 spännen.
276 kr
-20%
Yamaha
Flytväst Yamaha Barn
Flytväst för barn som ser till at huvudet hålls ovan vatten.
364 kr
-20%
Yamaha
Flytväst Yamaha Uppblåsbar
Uppblåsbar flytväst från Yamaha. Blåser upp sig med kolsyrepatron om man faller i vattnet.
956 kr

-20%
Yamaha
Flytväst Yamaha Vattenskoter Herr
Flytväst utvecklad för vattenskoteråkning. Skön passform.
839 kr
-30%
Patron till flytväst UML Mk5/Pro Sensor
Patronen som styr den automatiska utlösningen på United Moulders mekanism Mk5 och Pro Sensor. Patronen skall bytas ca vart tredje år. Se utgångsdatum (exp.date) på patronen.
98 kr
-20%
Räddningsväst Europa Baby
100N räddningsväst. Orange med gult mönster.
319 kr