Stäng
 • Snabb leverans!
 • Öppet köp 60 dagar!
4,6 av 5 hos Trustpilot

Båtvård

Båtvård. Vi har ett brett sortiment av båtvård från kända varumärken som Buster, International och Lefant. Att ta hand om sin båt ökar livslängden och förhindrar att material bryts ner och blir missfärgad. Handla online med snabba leveranser och till bra priser!

Vanliga frågor
 • Måste man vaxa en båt?

  Måste man vaxa en båt?

  Ja, det finns inga genvägar om båten ska behålla sin glans och sitt värde. Hoppar man över underhållet en säsong kan man vara säker på att det blir desto mer jobb kommande säsonger. Ett vaxlager är av yttersta vikt för att förhindra plasten att brytas ner, bli spröd och missfärgad av sol, salt och vatten.

 • Kan man behandla båten själv?

  Kan man behandla båten själv?

  Absolut. Många föredrar att rengöra och behandla båten på egen hand, men för de som vill spara lite tid går det också bra att leja bort arbetet till ett båtvarv eller liknande.

 • Hur mycket underhåll kräver en båt?

  Hur mycket underhåll kräver en båt?

  Behovet av underhåll ser olika ut för olika båtar, och beror dels på vilket material båten är tillverkad av, hur ofta och flitigt den används samt i vilket klimat man befinner sig. Träbåtar är både klassiska och vackra, men kräver förstås mer arbete än båtar med skrov av plast eller stål. Generellt för alla båtar gäller dock att man bör rengöra och behandla båten ett par gånger per år för att skydda mot repor, slitage och oxidering, lämpligen efter upptag och före sjösättning.

31 artiklar Kampanj(4) Sortering: Popularitet Senaste Titel A-Ö Lägsta pris Artiklar per sida:


Varukorg(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
 • Fri frakt över 500kr!