Stäng
Logotyp
Startsida / Tillbehör

Tillbehör

3 artiklar Sortering: Popularitet Senaste Titel A-Ö Lägsta pris
-20%
Schuberth
Intercom Schubert SC1 C4/R2 Advanced
Ett helt nytt bluetooth intercom system från Schuberth! Schuberth tillför Senas nya telefonsystem till marknaden. SC1-systemet är utvecklat till C4 och R2 hjälmarna. Det finns två olika modeller av SC1 systemet; Standard och Advanced. De största skillnaderna mellan dessa är batteritid, hörbarhet till andra moduler samt avsaknaden av radio- och NFC system på standard modellen. SC1 systemet kan kopplas ihop mellan 4 användare och hörbarheten är 1600m.

Standby tiden för enheten är en vecka.

Systemet styr via smartphone applikationen
2 135 kr
-20%
Schuberth
Intercom Schubert SC1 C4/R2 Standard
Ett helt nytt bluetooth intercom system från Schuberth! Schuberth tillför Senas nya telefonsystem till marknaden. SC1-systemet är utvecklat till C4 och R2 hjälmarna. Det finns två olika modeller av SC1 systemet; Standard och Advanced. De största skillnaderna mellan dessa är batteritid, hörbarhet till andra moduler samt avsaknaden av radio- och NFC system på standard modellen. SC1 systemet kan kopplas ihop mellan 4 användare och hörbarheten är 1000m.

Standby tiden för enheten är en vecka.

Systemet styr via smartphone applikationen
1 516 kr
-20%
Schuberth
Intercom Schuberth C3 Pro & E1
Ett intercom-system som är anpassat för C3 Pro & E1 hjälmar. Förinstallerade antenner i hjälmen för bättre mottagning, en för FM radio och en för Bluetooth. Förbättrad radio och uppgraderade högtalare. Räckvidd upp till 1000m. 13 timmar taltid och en veckas standby
2 716 kr