Stäng
Logotyp
Startsida / Tillbehör

Tillbehör

Dina val:
9 artiklar Sortering: Popularitet Senaste Titel A-Ö Lägsta pris
Optimering MapTun Steg 1 215hk
Optimera din Yamaha Sidewinder hos oss med MapTun. Med detta steg 1 på 215hk från Maptun så ingår Maptun installation och variatorkit. Allt arbete är medräknat i priset. Vid order i shoppen kontaktar vi er för datum av installation och montering.
13 799 kr
Optimering MapTun Steg 1 226hk
Optimera din Yamaha Sidewinder hos oss med MapTun. Med detta Steg 1 på 226hk från Maptun så ingår Maptun installation, variatorkit och sportavgassystem. Allt arbete är medräknat i priset. Vid order i shoppen kontaktar vi er för datum av installation och montering.
19 799 kr
Optimering MapTun Steg 1 226hk Quiet
Optimera din Yamaha Sidewinder hos oss med MapTun. Med detta Steg 1 på 226hk från Maptun så ingår Maptun installation, variatorkit och sportavgassystem i en tystare version. Allt arbete är medräknat i priset. Vid order i shoppen kontaktar vi er för datum av installation och montering.
20 299 kr
Optimering MapTun Steg 2 250hk
Optimera din Yamaha Sidewinder hos oss med MapTun. Med detta Steg 2 på 250hk från Maptun så ingår Maptun installation, variatorkit och sportavgassystem. Allt arbete är medräknat i priset. Vid order i shoppen kontaktar vi er för datum av installation och montering.
19 799 kr

Optimering MapTun Steg 2 250hk Quiet
Optimera din Yamaha Sidewinder hos oss med MapTun. Med detta Steg 2 på 250hk från Maptun så ingår Maptun installation, variatorkit och sportavgassystem i en tystare version. Allt arbete är medräknat i priset. Vid order i shoppen kontaktar vi er för datum av installation och montering.
20 299 kr
Optimering MapTun Steg 3 260hk
Optimera din Yamaha Sidewinder hos oss med MapTun. Med detta Steg 3 på 260hk från Maptun så ingår Maptun installation, variatorkit, sportavgassystem och snorkelkit. Allt arbete är medräknat i priset. Vid order i shoppen kontaktar vi er för datum av installation och montering.
20 999 kr
Optimering MapTun Steg 3 260hk Quiet
Optimera din Yamaha Sidewinder hos oss med MapTun. Med detta Steg 3 på 260hk från Maptun så ingår Maptun installation, variatorkit, sportavgassystem i en tystare version och snorkelkit. Allt arbete är medräknat i priset. Vid order i shoppen kontaktar vi er för datum av installation och montering.
21 499 kr
Optimering MapTun Steg 4 280hk
Optimera din Yamaha Sidewinder hos oss med MapTun. Med detta Steg 4 på 280hk från Maptun så ingår Maptun installation, variatorkit, sportavgassystem, snorkelkit, tryckslang förstärkt och dumpventil. Allt arbete är medräknat i priset. Vid order i shoppen kontaktar vi er för datum av installation och montering.
23 999 kr

Optimering MapTun Steg 4 280hk Quiet
Optimera din Yamaha Sidewinder hos oss med MapTun. Med detta Steg 4 på 280hk från Maptun så ingår Maptun installation, variatorkit, sportavgassystem i en tystare version, snorkelkit, tryckslang förstärkt och dumpventil. Allt arbete är medräknat i priset. Vid order i shoppen kontaktar vi er för datum av installation och montering.
24 499 kr