Stäng
Logotyp
Startsida / Tillbehör

Tillbehör

Dina val:
9 artiklar Sortering: Popularitet Senaste Titel A-Ö Lägsta pris
-10%
Garmin
Access Zumo RAM Mnt Kit
Universalfäste från RAM att fästa på de flesta typer av styren alt. stänger. Kombinera detta fäste med något av RAM mounts fästen för telefoner eller kaffemuggar.
467 kr
-26%
Garmin
Garmin Montana 610 Worldwide

Garmin Montana 610 Worldwide är utformad för användning på leder, vägar eller vatten – Montana 610 från Garmin guidar dig vart du än beger dig. Enheten har en stor 4-tums pekskärm som går att läsa i solljus med kristallklara förbättrade färger, vändbar skärm och GPS- och GLONASS-positionering för att ta in din position snabbare och mer exakt – även i de mest utmanande miljöer.  Det är alltid enkelt att se var du befinner dig och du kan med lätthet styra din inspelning av spår med den nya spårhanteraren. Montana 610 har en 3-axlad elektronisk kompass med barometrisk höjdmätare och 1 års kostnadsfritt abonnemang på BirdsEye-satellitbilder ingår1. Montana 610 är både stryktålig och vattentät och konstruerad för att stå emot elementen2.

4 190 kr
-31%
Garmin
Garmin Zumo 595LM GPS EU
Motorcykel GPS från Garmin som hjälper dig att hitta på ditt nästa äventyr!
5 159 kr

-10%
Garmin
GPS fäste Garmin Zumo
Garmin fäste för att montera din Zumo på motorcykeln med detta fästet genom att använda ett RAM-fäste (köps separat).
166 kr
-19%
Garmin
GPS Garmin Montana 610 Snöskoter Bundle
Garmin Montana 610 med snöskoter bundle(Ram Mount fäste, friluftskarta hela Sverige, laddningsfäste) är första valet för snöskoteråkare som vill ha full kontroll på sina leder och turer.
6 499 kr
-10%
Garmin
Monteringssats Garmin för styre Zumo Montana
Garmin fäste för styre passar Zumo, Montana med flera.
494 kr
-10%
Garmin
Ram monteringskit
625 kr

-10%
Garmin
Strömkabel Garmin för motorcykel
Använd den här ström-/jordkabeln tillsammans med ett monteringsfäste (säljs separat) om du vill fästa zūmo® på motorcykeln.
337 kr