Välkomna på skoterevent i Källviksbacken.

Den 13 april 2018 kl 14:00 - 18:00 bjuder vi in till ett skoterevent vid Källviksbacken i Falun. På plats finns 2019 års nyheter från Yamaha. Du får möjlighet att titta, klämma och provköra skotrarna. Du kan även boka/köpa dem till försäsongspriser. Nedan ser du skotrarna Yamaha har med sig som du har möjlighet att provköra.

Självklart bjuder vi på korv och dricka för den som är sugen och kan slita sig från skotrarna :)

Försäsongsrabatter.

Var ute i god tid och boka/köp skoter till kanonpriser.

Snowcash 10 000:- t om 30 april*
Snowcash 8000:- t om 31 maj*
Snowcash 6000:- t om 30 juni*
Snowcash 4000:- t om 15 november*


*gäller ej SR Viper X-TX141 / BT-X153, VK540V, SRX120 och Snoscoot

Dessa skotrar får du provköra.

SRViper B-TX 153 LE 2018

Time for snow fun - on our 50th Anniversary model
SR Viper B-TX 153 LE är en mycket imponerande maskin med många lyxiga funktioner och en följsam, kraftfull motor på 1049 cc – precis vad du behöver för att erövra vildmarken.

En specialversion SR Viper med lång 153" drivmatta har en uppdaterad direktinsprutad 1049 cc-motor som levererar toppvärden när det gäller effekt och vridmoment. När det gäller komfort och kontroll är listan över funktioner imponerande: 44 mm Camoplast® Back Country-matta, justerbar fjädring och högpresterande FOX® QS3-stötdämpare, bekväm Mountain-dyna och burkrem.

Den här LE-versionen har också detaljer som Mountain-dyna, backväxel, elstart samt hand- och tumvärmare.

Kampanjpris 129 900:-

MP 600 XE Transporter 2019

Åk vart som helst. När som helst. Det är du som bestämmer.
Mångsidig, tillförlitlig och lätt – ändå med obeveklig kraft, den här är för dig som älskar äventyrsutflykter. Ger fantastiskt flyt och suveränt spårgrepp – när som helst, var som helst.

Sätet av mountain typ ger stor rörelsefrihet med god komfort, vilket gör det roligare att ge sig ut och erövra vildmarken. Utmärkta prestanda i djupsnö och spår, ett smidigt och robust chassi och bra lastförmåga. Sammantaget är det här en perfekt skoter för rent nöje – eller när proffsen utför rejält arbete.

Boggiefjädringen bak är idealisk för längre, svårare turer eftersom den dämpar ojämnheter med utmärkt komfort, medan den höga, breda vindrutan ger komfort under tuffa förhållanden.

Snowcashpris 118 900:-

SRX 120 2019

It's great - just like Mum´s and Dad's!
Visst är den häftig, men någon leksak är det inte. SRX 120 ser ut, känns och går som en fullstor Yamaha, så det är en perfekt introduktion för den yngre generationen till den spännande och roliga snöskoterupplevelsen.

Den här sportiga maskinen har dessutom samma mekaniska principer som sina större syskon, från den kompakta, jämnt gående motorn och de lättmanövrerade bromsarna till styrning, fjädring och matta, och den är precis som en riktig snöskoter. När det blir dags att gå över till en fullstor Yamaha kommer det att gå enkelt och kännas naturligt.

Under tiden ger SRX 120 mycket nöje i snön för hela familjen – och de lär älska den.

32 900:-

Sidewinder M-TX LE 153 2019

Kör mot högre höjder. Där turbokraften dominerar totalt!
Den här Sidewinder-snöskotern är ännu ett kraftpaket som alla seriösa friåkare drömmer om, perfekt vid körning i lössnö och branta backar. Den bästa snöskotertekniken i en snygg förpackning.

Det här är en premiummodell in i minsta beståndsdel och det syns utanpå också! Den revolutionerande turboladdade Genesis 180-motorn på 998 cc ger imponerande kraft och vridmoment – oavsett om du kör på hög höjd eller i djup snö. Motorn är perfekt anpassad till det avancerade Mountain-chassit, fjädringen, mattan och skidorna.

Många lyxdetaljer är standard också, till exempel utmärkt Mountain-ergonomi, backväxel, elstart och hand- och tumvärmare, och resultatet blir en maskin som både imponerar och är fantastisk att köra.

Snowcashpris 155 900:-

Dessa skotrar kan du boka/köpa nu.

SRViper B-TX SE 153 2019

For back country snow fun, it's the perfect choice
Den här SE-specialversionen av SR Viper B-TX 153 en mycket imponerande maskin med många lyxiga funktioner och en kraftfull motor på 1049 cc – precis vad du behöver för att erövra vildmarken på ett snyggt sätt.

Den toppmoderna direktinsprutade 1049 cc-motorn ger otrolig effekt och vridmoment oavsett höjd. När det gäller trygg kontroll är listan över innovativa funktioner imponerande: 44 mm Camso® BackCountry-matta, justerbar fjädring och högpresterande FOX® QS3-stötdämpare, bekvämt Mountain-säte och Mountain-handtag med rem.

Den här SE-versionen har också andra bekväma och praktiska, lyxiga detaljer, som eluppvärmt Mountain-säte, backväxel, elstart samt hand- och tumvärmare.

Kampanjpris 129 900:-

SnoScoot ES 2019

Perfekt för yngre eller mindre förare
Letar du efter en snöskoter som är något mitt emellan en barnskoter (som vår SRX 120) och en fullstor snöskoter? Om du gör det kan du ta en titt på senaste SnoScoot – eftersom vi har skapat den utifrån dina behov.

När våra kunder talar lyssnar vi – och det är därför som SnoScoot konceptet föddes. Utformad för att ge fartfyllda, roliga och prisvärda äventyr på snöskoter för yngre förare (8+) eller om man har lite mindre kroppsstorlek. I den här fantastiska nya maskinen materialiseras 50 års erfarenhet av att bygga världens mest avancerade snöskotrar.

Förutom storleks- och hastighetsmässigt är SnoScoot en riktig Yamaha snöskoter, från motorn och fjädringen till hanteringen och funktionerna!

47 900:-

VK540V 2019

Choose the world's best selling snowmobile!
VK540V är världens mest sålda snöskotermodell. Uppskattad för de fina köregenskaperna i de tuffaste förhållanden och ger oöverträffade dragprestanda i djup snö i ett bränslesnålt, driftsäkert och pålitligt paket.

Det här är en riktig arbetshäst som är känd i alla snöiga delar av världen. Den har en kraftfull motor som ger god respons och chassi, fjädring och kaross som är otroligt tåliga. Utöver det tillkommer fördelarna med transmission med hög- och lågväxel och backväxel, lättkörda skidor och en tålig matta med bra grepp. Du får en utmärkt kapacitet, tillsammans med avundsvärd komfort och skydd för både förare och passagerare.

… utforska världsbästa VK540V. En legend som är sann.

Kampanjpris 89 900:-

Venture Multi Purpose 2019

When the going gets tough, this one is up for it!
Mångsidig och pålitlig, med obeveklig kraft – med en stor pakethållare är det här den perfekta allroundmaskinen för touring och transporter under alla typer av snöförhållanden.

Två personer åker väldigt bekvämt på maskinen – passagerarsadeln är avtagbar och om du tar av den får du ett ännu större bagageutrymme. Den 406 mm breda mattan ger garanterad dragkraft även i den djupaste snö, och de breda skidorna är konstruerade att flyta över snön under alla typer av snöunderlag.

ProComfort 144-fjädringen bak är idealisk för långa, tuffa turer eftersom den dämpar ojämnheter med utmärkt komfort, medan den höga och breda vindrutan ger komfort under tuffa vinterförhållanden.

Snowcashpris 84 900:-

RSVenture TF 2019

Fabulous features for 2-up touring. Utforska!
Med elektrisk servostyrning EPS, det justerbara ryggstödet och en mängd andra funktioner ger den här maskinen oöverträffad komfort för 2 personer som uppskattar riktigt spännande långturer.

Du kommer att älska den mjuka kraften i den 3-cylindriga Genesis®-motorn med den revolutionerande chip-styrda gasen (YCC-T) och D-MODE-systemet för motorinställningar – och den senaste ProComfort-fjädringen är otroligt smidig. Som om inte allt detta skulle räcka, så ger Yamahas elektriska servostyrning (EPS) en helt förutsägbar styrrespons och dämpar slagen i gropiga spår.

Med så många nya funktioner att utforska borde det väl vara dags att dra iväg på en riktig långtur?

Snowcashpris 137 900:-

SRViper X-TX LE 141 2019

Let the Viper strike - and escape the trails!
Viper, huggorm på svenska, är snabb, stark, orädd och perfekt utvecklad för att dominera sitt territorium. På samma sätt härskar Yamaha-versionen i sitt eget naturliga territorium – snön.

Hjärtat i denna maskin är den kraftfulla och responsiva fyrtaktsmotorn Genesis, inbyggd i ett lätt men ändå starkt chassi. Balans och smidighet säkerställs av den asymmetriska crossoverfjädringen fram som ser till att de nya, breda Yamaha Mountain-skidorna går mjukt dit de riktas – medan dess fenomenala grepp i snön beror på den bakre fjädringen med sin slimmade boggie som omges av en aggressiv crossovermatta.

So let the Viper strike now - and enjoy the snow out there!

Kampanjpris 129 900:-

Sidewinder X-TX SE 141 2019

Extrem friåkning är vad det handlar om!
Den tuffa Sidewinder X-TX SE uppfyller alla förväntningar och du behöver inte hålla dig till leden. Vår turboladdade äventyrsmaskin klarar det mesta och får dig att vilja köra lite längre – och snabbare!

Den eleganta långbandaren Sidewinder X-TX SE (Special Edition) har vår turboladdade, direktinsprutade 998 cc Genesis® 180-motor som levererar toppvärden när det gäller effekt och vridmoment, oavsett höjdläge. Camso® Power Claw-drivmattan med 57 mm kamhöjd, justerbar fjädring och högpresterande FOX®-stötdämpare ger dig otrolig komfort och kontroll.

Det finns också många andra bra egenskaper som den eluppvärmda dynan, J-handtagen, sportvindrutan, backväxeln, elstarten och hand- och tumvärmarna.

Snowcashpris 152 900:-

Sidewinder B-TX LE 153 2019

Top-of-the-line for real top-of-the-hill fun
Med många lyxiga funktioner och en suverän turboladdad motor är den här sportiga LE-specialversionen av Sidewinder B-TX 153 en mycket imponerande maskin – precis vad du behöver för att erövra vildmarken med stil.

Den eleganta Sidewinder B-TX med lång drivmatta har vår turboladdade, direktinsprutade Genesis® 180-motor på 998 cc som levererar toppvärden när det gäller effekt och vridmoment, oavsett höjdläge. Kombinationen av Camso® Powerclaw-matta med 57 mm kamhöjd, justerbar fjädring och högfunktionella FOX® QS3-stötdämpare ger otrolig komfort och kontroll.

LE har snygga färger och elegant grafik. Dessutom finns lyxutrustning som backväxel, elstart samt hand- och tumvärmare.

Snowcashpris 153 900:-

Sidewinder M-TX LE 162 2019

Stunning looks. Extrema prestanda. Helt enkelt att du behöver!
Den här extrema lössnömaskinen är det alla seriösa friåkare drömmer om. Det allra bästa som finns att erbjuda, förpackat i ett grymt paket med renodlad prestanda.

Flaggskeppsmodellen i Sidewinder-serien gör verkligen skäl för namnet och håller vad den lovar tack vare den revolutionerande turboladdade 998 cc Genesis 180-motorn som levererar toppvärden när det gäller effekt och vridmoment. Den fantastiska prestandan är perfekt anpassad till det avancerade Mountain-chassit, fjädringen, mattan och skidorna. Resultatet en riktigt imponerande och tilltalande maskin.

Maskinen har givetvis en riklig standardutrustning, till exempel backväxel, elstart och hand-/tumvärmare. Givetvis har de alla nödvändiga detaljer för extrem friåkning.

Snowcashpris 156 900:-

Sidewinder L-TX LE 137 2019

Ännu en spännande skoter på och utanför leder
Ge dig ut på en nöjestur med Sidewinder L-TX LE 137 där tufft utseende kombineras med prestanda. Den här turboladdade, banbrytande äventyrsmaskinen frestar dig att köra längre – och snabbare!

LE 137 har en annan kopplingsfjädring än Sidewinder L-TX och här får du vår turboladdade, direktinsprutade 998 cc Genesis® 180-motor som levererar toppvärden när det gäller effekt och vridmoment, oavsett höjdläge. 1,75”/44 mm Camso® BackCountry-matta, elektriskt justerbar fjädring och högfunktionella FOX®-stötdämpare ger oslagbar komfort och kontroll.

Du kommer också att uppskatta andra egenskaper, som den eluppvärmda dynan, J-handtagen, sportvindrutan, elstarten, backväxeln och hand-/tumvärmarna.

Snowcashpris 149 900:-

VK Professional II EPS 2019

Total snow-domination. För seriösa proffs.
Den senaste modellen är känd för sin förstklassiga prestanda och komfort. Nu har den även uppdaterats med elektrisk servostyrning med ny framvagnsgeometri, vilket bekräftar att den är världens mest ansedda arbetsmaskin.

Den stora 1049 cc EFI-motorn med höga effekt- och vridmomentresurser kombineras med specialkalibrerade CVT-inställningar som ger mjukare gång, ökad transportkapacitet och näst intill obegränsade kraftresurser. Den unika konfigurationen av motor och luftrenare har medfört att vi kunnat bygga hela karossen – från motorhuv och dyna till bränsletank och vindruta – för optimal förarergonomi och åkkomfort.

Välj de tuffa, stabila köregenskaperna hos den senaste VK Professional II – och ta kommando över snön.

Snowcashpris 139 900:-

Stäng