Stäng
  • Snabb leverans!
  • Öppet köp 60 dagar!
(4,7/5) på Trustpilot

POC

POC är en ledande tillverkare av cykelhjälmar, cykelglasögon, cykelskydd och cykelkläder. Företaget grundades 2005.

Med ett uppdrag att ”Skydda liv och minska konsekvenserna av olyckor för idrottare och alla som är inspirerade att vara en” har POC en kristallklar vision att ge optimalt personligt skydd och säkerhet genom att utveckla produkter av obestridlig kvalitet och relevans.

För att stödja dess utveckling och kvalitet etablerade POC två vetenskapliga forum, POC Lab och WATTS Lab, som samlar några av de bästa inom forskning på medicin och säkerhet för att ge råd om ny forskning och trender.

Inspirerad av sitt uppdrag och vetenskapliga förhållningssätt har POC byggt upp ett rykte för att bryta med konventionen, utforska nya idéer och förnya sig för att förbättra skyddet för alla. POC har haft turen att skydda många olympiska idrottare, världsmästare och elitidrottare runt om i världen och att dela med sig av många av deras framgångar.

När POC tar fram en ny produkt är alltid säkerhet, design och innovation inom cykelhjälmar och skydd det viktigaste att uppnå.

Frågor & svar

Säker cykelhjälm, vilken ska jag välja?

POC har cykelhjälmar som klassas som bland de säkraste och bästa i Världen. Från säkra barnhjälmar som POC POCito till riktiga tävlingshjälmar som POC Ventral Air.

Varför ska man ha LED belysning i en cykelhjälm?

Det bästa sättet att skydda sig i trafiken som cyklist är att synas. Med LED belysning i hjälmen syns du mycket bättre, både under dag och nattetid. Det är även bra att ha en hjälm med synliga färger för att göra bilister ännu mer uppmärksamma.

Har POC vunnit något bäst i test för cykelhjälmar?

POC har vunnit flera utmärkelser och tester för sina hjälmar. Bland annat Red dot award, Eurobike award och Swedish design award. Poc står för hög säkerhet, design och innovation.


1 artikel Kampanj(1) Sortering: Popularitet Senaste Titel A-Ö Lägsta pris Artiklar per sida:
POC
  • XL
Resistance Enduro Shorts
-40%

Varukorg(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
  • Fri frakt över 500kr!