• Snabb leverans!
 • Öppet köp 60 dagar!
4,4 av 5 hos Trustpilot

ATV-däck

Upptäck vårt utbud av ATV-däck för ultimat prestanda!

Om du äger en ATV vet du att dina däck är en nyckelkomponent för att få ut det mesta av ditt äventyr. Hos oss på Biketown.se förstår vi vikten av rätt ATV-däck för att säkerställa både prestanda och säkerhet när du utforskar terrängen. Vårt breda sortiment av ATV-däck är utformat för att möta alla dina krav och behov.

Varför välja våra ATV-däck?

Mångsidighet och Kvalitet: Vi erbjuder ett omfattande utbud av ATV-däck som är skapade för att hantera olika terrängtyper. Oavsett om du kör på sanddyner, steniga stigar eller leriga spår, har vi däcken som kommer att klara av uppgiften. Vi samarbetar med pålitliga tillverkare för att säkerställa hög kvalitet.

Expertis och rådgivning:

Vårt team av ATV-däcksexperter är alltid redo att hjälpa dig med att välja de rätta däcken för din specifika körstil och äventyr. Vi delar gärna med oss av vår kunskap och erfarenhet för att du ska få bästa möjliga körupplevelse.

Prisvärda alternativ:

Vi förstår att kvalitet inte behöver vara dyrt. Våra ATV-däck erbjuder utmärkt värde för pengarna, och vi strävar alltid efter konkurrenskraftiga priser så att du kan njuta av din körning utan att tömma plånboken.

Enkel beställning och snabb leverans:

Att beställa dina ATV-däck hos Biketown.se är en enkel och bekväm process. Med några få klick kan du välja de däck som passar dig bäst och få dem snabbt levererade till din dörr.

Vanliga frågor
 • Vilka faktorer bör jag överväga när jag väljer ATV-däck för terrängkörning?

  Vilka faktorer bör jag överväga när jag väljer ATV-däck för terrängkörning?

  När du väljer ATV-däck för terrängkörning bör du överväga terrängtypen du främst kommer att köra på. Om du kör på sanddyner kan du behöva däck med ett speciellt mönster för sand. För steniga stigar och leriga spår kan däck med kraftiga dubb eller mönster för terräng vara mer lämpliga. Det är också viktigt att tänka på däckens storlek och belastningskapacitet baserat på din ATV:s vikt och användning.

 • Hur ofta behöver jag byta ut mina ATV-däck?

  Hur ofta behöver jag byta ut mina ATV-däck?

  Tiden mellan däckbyten beror på din körstil, terrängen och däckens kvalitet. Generellt sett bör du inspektera dina däck regelbundet för slitage och skador. Om du märker att slitbanan är nedsliten eller om det finns synliga skador som sprickor eller punkteringar, är det dags att byta ut däcken. Ett grovt riktmärke är att byta ATV-däck varje säsong om du kör ofta.

 • Kan jag använda vanliga bil- eller motorcykeldäck på min ATV?

  Kan jag använda vanliga bil- eller motorcykeldäck på min ATV?

  Nej, det rekommenderas inte att använda vanliga bil- eller motorcykeldäck på din ATV. ATV-däck är speciellt utformade för terrängkörning och har ett annorlunda mönster och slitbanans utformning än vanliga däck. Att använda fel typ av däck kan påverka din säkerhet och prestanda negativt. Det är alltid bäst att använda ATV-däck som är avsedda för din terräng och körstil.

Kampanj(0) Sortering: Popularitet Senaste Titel A-Ö Högsta pris Lägsta pris Artiklar per sida:


Varukorg(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
.