• Snabb leverans!
 • Öppet köp 60 dagar!
4,6 av 5 hos Google

Moped-däck

Mångsidighet och Kvalitet: Vårt sortiment av mopeddäck är handplockat för att inkludera ett brett utbud av alternativ för olika typer av mopeder och användningsområden. Oavsett om du har en klassisk moped eller en modern scootermoped, har vi rätt däck för dig. Vi samarbetar med välkända tillverkare för att erbjuda högkvalitativa däck som du kan lita på.

Expertis och rådgivning: Vårt team av mopeddäcksexperter står redo att hjälpa dig att välja de bästa däcken som passar din moped och körstil. Vi har omfattande kunskap om de olika däcktyperna, mönster och storlekar, och vi delar gärna med oss av vår erfarenhet för att du ska få bästa möjliga körupplevelse.

Prisvärd kvalitet: Vi tror på att erbjuda högkvalitativa mopeddäck till prisvärda priser. Det betyder att du inte behöver kompromissa med säkerheten eller prestandan när du väljer dina däck hos oss.

Smidig beställning och snabb leverans: Att köpa mopeddäck hos Biketown.se är en enkel process. Du kan enkelt hitta de däck du behöver, lägga din beställning och få dem levererade snabbt och bekvämt till din dörr.

Vilka mopeddäck passar dig bäst?

Valet av mopeddäck påverkar din mopedens hantering, grepp och bränsleeffektivitet. Om du är osäker på vilka däck som passar din moped och din körstil bäst, kontakta oss för personlig rådgivning. Vi är här för att se till att du får de perfekta mopeddäcken för att ta din körning till en ny nivå.

Biketown.se är din pålitliga partner när det gäller mopeddäck. Utforska vårt sortiment och hitta högkvalitativa alternativ som är designade för att passa dina behov. Med våra mopeddäck kan du njuta av smidiga och säkra resor, oavsett var dina äventyr tar dig.

Vanliga frågor
 • Hur vet jag vilken storlek på mopeddäck jag behöver för min moped?

  Hur vet jag vilken storlek på mopeddäck jag behöver för min moped?

  För att ta reda på vilken storlek på mopeddäck som passar din moped bäst, bör du kolla i din mopeds användarmanual eller kontrollera däckstorleken som är angiven på sidoväggen på dina befintliga däck. Storleken anges vanligtvis i formatet "bredd/höjd-diameter", till exempel "90/90-10". Om du är osäker kan du alltid konsultera med oss eller din mopeds tillverkare för rådgivning.

 • Vad är skillnaden mellan olika typer av mopeddäck, som sommardäck och vinterdäck?

  Vad är skillnaden mellan olika typer av mopeddäck, som sommardäck och vinterdäck?

  Skillnaden mellan olika typer av mopeddäck, som sommardäck och vinterdäck, ligger i deras konstruktion och mönster. Sommardäck är utformade för att ge bra grepp och stabilitet under varma och torra förhållanden, medan vinterdäck är speciellt skapade för att klara av kalla temperaturer, snö och is. Valet av däcktyp beror på de vägförhållanden du förväntar dig att möta.

 • Hur ofta bör jag byta ut mina mopeddäck?

  Hur ofta bör jag byta ut mina mopeddäck?

  Tiden mellan däckbyten beror på faktorer som din körstil och hur mycket du använder din moped. Mopeddäck bör inspekteras regelbundet för slitage och skador. Om slitbanan är sliten, eller om du märker sprickor, punkteringar eller andra skador, är det dags att byta ut däcken. Ett grovt riktmärke är att byta mopeddäck varje säsong eller varje 3 000 till 6 000 kilometer, beroende på användning.

Kampanj(132) Sortering: Popularitet Senaste Titel A-Ö Högsta pris Lägsta pris Artiklar per sida:


Varukorg(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
.