• Snabb leverans!
 • Öppet köp 60 dagar!
4,4 av 5 hos Trustpilot

MC-däck

Vi förstår vikten av att ha rätt däck på din motorcykel. Oavsett om du älskar att cruisa på landsvägar, ge dig ut på äventyr i terrängen eller köra på racerbanan, har vi de bästa mc-däcken för dig. Vårt sortiment inkluderar däck från de mest pålitliga och välkända tillverkarna, såsom Michelin, Bridgestone, Pirelli och många fler.

För oss är säkerhet och prestanda våra högsta prioriteringar. Våra mc-däck är noggrant utvalda för att säkerställa en optimal väggrepp och stabilitet, oavsett väderförhållanden. Och om du är osäker på vilka däck som passar din motorcykel bäst, hjälper vårt kunniga team dig att välja rätt alternativ.

När du handlar mc-däck hos Biketown.se kan du lita på att du får högkvalitativa produkter till konkurrenskraftiga priser. Vi erbjuder också snabba och pålitliga leveranser för att du ska kunna få dina nya däck så snabbt som möjligt.

Vanliga frågor
 • Vilken typ av däck är bäst för min motorcykel?

  Vilken typ av däck är bäst för min motorcykel?

  Det beror på din motorcykel och din körstil. Sportmotorcyklar brukar föredra däck med hög prestanda och lägre profil, medan touringcyklar trivs bättre med däck med högre sidoväggshöjd för en bekväm resa. Det är viktigt att överväga ditt ändamål och körstil när du väljer däck.

 • Hur ofta behöver jag byta ut mina mc-däck?

  Hur ofta behöver jag byta ut mina mc-däck?

  Däckens livslängd beror på flera faktorer, inklusive ditt körbeteende och vägförhållandena. Generellt sett rekommenderas det att byta ut däck varje 5 000 till 10 000 km eller om däcket visar slitage, sprickor eller andra tecken på skada. Regelbunden inspektion är viktig för att säkerställa säkerheten.

 • Vad är skillnaden mellan radial- och diagonaldäck?

  Vad är skillnaden mellan radial- och diagonaldäck?

  Radialdäck har sina däcklager arrangerade i raka linjer från mittaxeln, medan diagonaldäck har sina lager i en diagonal formation. Radialdäck är vanligare idag och ger bättre grepp och prestanda. Diagonaldäck är dock fortfarande användbara för vissa motorcykler och situationer.

 • Hur väljer jag rätt däcktryck för min motorcykel?

  Hur väljer jag rätt däcktryck för min motorcykel?

  Rätt däcktryck är avgörande för säkerhet och prestanda. Du kan hitta rekommenderat däcktryck i din motorcykels handbok eller på sidan av däcket. Följ dessa riktlinjer noggrant och kontrollera däcktrycket regelbundet, eftersom det kan påverka däckets livslängd och grepp på vägen.

Kampanj(1300) Sortering: Popularitet Senaste Titel A-Ö Högsta pris Lägsta pris Artiklar per sida:


Varukorg(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
.