• Snabb leverans!
 • Öppet köp 60 dagar!
4,4 av 5 hos Trustpilot

Cross-däck

Crossdäck - Optimerade för extrema förhållanden och maximal prestanda

Är du en passionerad motocrossförare som söker efter de bästa crossdäcken för att ta din körning till nästa nivå? Upptäck vårt breda utbud av crossdäck som kombinerar hållbarhet, grepp och prestanda för att säkerställa en överlägsen körupplevelse.

Varför välja våra crossdäck?
Crossdäck är avgörande för framgången och säkerheten i motocross. Därför erbjuder vi däck som är speciellt designade för att möta de unika utmaningarna i denna sport:

Exceptionellt grepp: Våra däck är utvecklade för att ge maximalt grepp i alla terränger, från lera till sand och hårt packade underlag.
Hög Slitstyrka: Tillverkade med hållbara material för att motstå de krävande förhållandena i motocross och förlänga däckens livslängd.
Optimal Prestanda: Designade för att förbättra styrning och kontroll, våra crossdäck ger dig fördelen att manövrera skickligt på banan.
Vårt Sortiment av Crossdäck
Vi förstår vikten av att ha rätt däck för rätt förhållanden. Därför erbjuder vi ett brett sortiment av crossdäck för olika behov:

För mjuka underlag: Däck med djupa och breda mönster för bästa möjliga grepp i mjuka och leriga miljöer.
För hårda underlag: Däck med tätare mönster som ger bättre grepp och kontroll på hårdare ytor.
Allrounddäck: Flexibla däck som presterar väl i en blandning av olika terränger.

Välj rätt crossdäck för din motorcykel
Att välja rätt däck är avgörande för din upplevelse och prestation. Kontakta våra experter för att hitta de bästa crossdäcken för din specifika motorcykelmodell och körstil.

Vanliga frågor
 • Vilken typ av crossdäck ska jag välja för olika typer av terräng?

  Vilken typ av crossdäck ska jag välja för olika typer av terräng?

  Valet av crossdäck beror starkt på den terräng du tänker köra på. För mjuka underlag som lera eller sand, är däck med djupa och breda mönster idealiska för att ge bästa möjliga grepp. För hårda underlag som kompakt jord eller sten, är däck med tätare mönster och hårdare gummi att föredra för bättre slitstyrka och grepp. Allrounddäck kan vara ett bra alternativ om du kör i en blandning av olika terränger.

 • Hur ofta bör jag byta mina crossdäck?

  Hur ofta bör jag byta mina crossdäck?

  Livslängden på crossdäck varierar beroende på användning, körstil och terräng. Generellt sett bör du överväga att byta dina crossdäck när slitbanan börjar försämras, vilket kan märkas genom minskat grepp och prestanda. Regelbunden inspektion av dina däck är viktigt för din säkerhet och prestanda. Som tumregel rekommenderas att byta crossdäck efter cirka 20 timmars intensiv användning.

 • Påverkar storleken och bredden på crossdäcket dess prestanda?

  Påverkar storleken och bredden på crossdäcket dess prestanda?

  Ja, storleken och bredden på crossdäcket spelar en viktig roll för dess prestanda. Större däck kan ge bättre grepp och är lämpligare för mjukare underlag. Smalare däck är ofta bättre för hårdare underlag, eftersom de kan skära genom ytan för bättre grepp. Det är viktigt att välja en däckstorlek och bredd som matchar din motorcykels specifikationer och din körstil för optimal prestanda och säkerhet.

Kampanj(197) Sortering: Popularitet Senaste Titel A-Ö Högsta pris Lägsta pris Artiklar per sida:


Varukorg(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
.