• Snabb leverans!
 • Öppet köp 60 dagar!
4,4 av 5 hos Trustpilot

Batteriladdare

Batteriladdare. Vi har ett brett sortiment av batteriladdare från populära varumärket Ctek. Våra batteriladdare kan användas för att ladda allt från båtar, motorcyklar, fyrhjulingar, bilar, snöskoter, mopeder mm. Våra smarta batteriladdare hjälper dig att ha ett fulladdat och friskt batteri som även rekonditionerar och underhållsladdar batteriet. Vilket förlänger batteriets livslängd avsevärt.  

Vanliga frågor
 • Varför CTEK laddare?

  Varför CTEK laddare?

  CTEK:s smarta batteriladdare går över till pulsunderhållsladdningsläge när batteriet är fulladdat. I stället för att skicka in laddning och gissa vad batteriet behöver har en CTEK-laddare konstant kommunikation med batteriet, så att det reagerar och laddar endast när det behövs.

 • Hur laddar man med CTEK?

  Hur laddar man med CTEK?

  Laddaren ska anslutas enligt fordonets användarmanual. Om rekommendationer saknas i fordonsmanualen, rekommenderar CTEK att den svarta (negativa) klämman (ringkabelskon) monteras på fordonets chassi. Laddare som inte är gnistfria riskerar att skapa gnistor om den positiva och negativa kontakten berör varandra.

 • Vilken CTEK laddare är bäst?

  Vilken CTEK laddare är bäst?

  Vår mest populära batteriladdare från Ctek är Ctek MXS 5.0. Automatisk laddning och underhåll av bil‑ och motorcykelbatterier, med rekonditioneringsläge. MXS 5.0 har även batteridiagnos för att fastställa om batteriet kan ta emot och behålla en laddning.

 • Vilken batteriladdare till mc?

  Vilken batteriladdare till mc?

  CTEK XS 0.8 - 12V, 0,8A Batteriladdare. Perfekt för laddning av mindre 12V-batterier som finns i motorcyklar, vattenskotrar, fyrhjulingar och gräsklippare.

Kampanj(0) Sortering: Popularitet Senaste Titel A-Ö Lägsta pris Artiklar per sida:


Varukorg(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
.