Stäng
Logotyp
Startsida / Konfektion / Jackor

Jackor

13 artiklar Sortering: Popularitet Senaste Titel A-Ö Lägsta pris
-40%
Fox
Crossjacka Fox Legion
Cordura stretch ripstop konstruktion. Blixtlås för ventilation på bröst, rygg och underarmar. Cordura förstärkningar på utsatta områden för extra skydd. Fickor med dragkedja i midjan och bröstet.Strategiskt placerade reflexer.
1 499 kr
-40%
Fox
Crossjacka Fox Legion
Fox Legion Jacket är en offroad jacka med racingprestanda. Tyg som står emot nötning och fickor för att kunna ha skydd i. Perfekt jacka när vädret ändrar sig under dagen
1 289 kr
-20%
Alpinestars
Jacka Alpinestars Andes V2 Drystar
Alpinestars Andes Drystar är en riktigt populär mc jacka som är vattentät för att klara alla typer av väder under motorcykelturen. Bra ventilation tackvare Drystar materialet som släpper ut värmen. Löstgabart värmefoder för varmare dagar.
från 2 200 kr
-20%
Alpinestars
Jacka Alpinestars Gunner v2
Vattentät jacka i kortare modell i 600D textil. Uttagbart foder. Jackan har membran vilket tillåter andningsfunktion för komfort på längre turer. Kedja för att koppla ihop byxa. Två ventilationsfickor, två vanliga fickor. CE-godkända skydd.
2 200 kr

-40%
Fox
Regnjacka Fox Fluid Mx Barn

I denna vattentäta regnjacka av 100 % PVC är man rustad för alla väder.

209 kr
-40%
Snöskoterjacka FXR Vertical Pro Dam
Lättvikts skaljacka från FXR med polyestertyg och HydrX Pro™ laminat som håller snö och väta borta. Rejäv ventilation och urtagbart foder gör denna jacka till en riktigt bra vän under hela skotersäsongen.
2 037 kr

-40%
Snöskoterjacka FXR Yamaha CX
Snygg deisgnad jacka från FXR med unik Yamaha design. Jacka med urtagbart foder och ytterskal i slitstarkt polyester med HydrX™ laminat. utrsutad med F.A.S.T flytfoder som gör att du håller dig flytande i vatten upp till 2 timmar.
1 977 kr
-80%
Snöskoterjacka Halvarssons Scratch
Snöskoterjacka Halvarsson Scratch. En smidig och skön skaljack. Snölås i midja och cuff med tumgrepp.
559 kr
-40%
Snöskoterjacka Sweep Blizzard Dam
Sweep Blizzard snöskoterjacka för kvinnor är en vacker jacka för ändamålet. Du kommer också njuta av att bära den i andra vinteraktiviteter. Blizzard är en jacka som passar bra för både kalla och milda väderförhållanden. Det avtagbara polära termiska fodret är stort och behagligt mjukt. Om det behövs kan foderet snabbt avtagas med lättanvända dragkedjor, så att du även kan njuta av snöskoteråkning under varmare väderförhållanden. Blizzards damjacka är gjord av Iselet-material, som även tål mycket låga temperaturer och det effektiva Sweep Dry-Tek-membranet - som slår många av sina konkurrenter med sina specialegenskaper - har införts på insidan av ytmaterialet. En riktigt vacker jacka, mycket bekväm att bära, gjord med en fantastisk nordisk passform.
1 377 kr
-40%
Snöskoterjacka Sweep Rush
Sweep Rush snöskoterjackan är inte bara en snygg snöskoterjacka med en fin design. Rush är en jacka som möjliggör att du klarar dig under både kalla och milda väderförhållanden. Den avtagbara polära termiska foderet är stort och behagligt mjukt. Om det behövs kan du ta bort fodret snabbt med dragkedjan och snäppfästet, och njuta av snöskoteråkningen även i mildare väder. Rush snöskoterjackan är gjord av Iselet material som även tål riktigt kyligt väder och Dry-Tek membranet som finns i under ytmaterialet slår många av sina konkurrenter i sina specialfunktioner. Precis, detaljerad design och högkvalitativa material säkerställer en bekväm användarupplevelse i många år.
1 377 kr

-40%
Snöskoterjacka Sweep Scout
Snöskoterjacka Sweep Scout tillverkad av köldtåligt Iselet tyg. Jackan har ett löstagbart värmefoder. Ärmarnas foder är lite tunnare för optimal rörlighet.
1 557 kr