• Snabb leverans!
  • Öppet köp 60 dagar!
4,4 av 5 hos Trustpilot

Mobilhållare

Optimera din motorcykeltur med mobilhållare från Quad Lock och SP Connect!

För motorcykelentusiaster som söker en säker och pålitlig lösning för att fästa sin smartphone på sin motorcykel, erbjuder varumärkena Quad Lock och SP Connect några av marknadens bästa alternativ. Vårt sortiment av mobilhållare är speciellt utformat för att tillgodose behoven hos moderna ryttare, kombinerande stil, säkerhet och användarvänlighet.

Quad Lock - Innovativ säkerhet och användarvänlighet
Quad Lock är känt för sitt robusta och användarvänliga designkoncept. Med deras patenterade dual-stage lock-mekanism, kan du enkelt fästa och ta loss din smartphone med en enkel vridrörelse. Perfekt för motorcyklister som behöver en snabb och säker lösning:

Stötsäker design: Quad Locks mobilhållare är designade för att motstå de vibrationer och stötar som är vanliga vid motorcykelåkning.
Flera Monteringsoptioner: Välj mellan olika monteringsalternativ för att passa din körstil och motorcykelmodell.
SP Connect - Elegans och Multifunktionalitet
SP Connect imponerar med sin eleganta design och mångsidighet. Deras mobilhållare är inte bara estetiskt tilltalande utan också otroligt funktionella:

Snabb och säker montering: Med SP Connects unika twist-to-lock-mekanism, kan du säkert fästa din smartphone på bara några sekunder.
Vattentät: Många av SP Connects mobilhållare kommer med extra skydd som gör dem vattentäta, perfekt för alla väderförhållanden.
Anpassad för Alla Smartphones
Både Quad Lock och SP Connect erbjuder lösningar som är kompatibla med en mängd olika smartphones. Oavsett om du använder en iPhone, Samsung, eller någon annan stor märke, hittar du en mobilhållare som passar perfekt.

Sammanfattning
Välj en mobilhållare från Quad Lock eller SP Connect för att säkerställa att din smartphone är säkert monterad på din motorcykel. Dessa varumärken erbjuder hållare som är robusta, pålitliga och användarvänliga - en idealisk kombination för dagens motorcykelförare.

Kampanj(25) Sortering: Popularitet Senaste Titel A-Ö Högsta pris Lägsta pris Artiklar per sida:


Varukorg(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
.