Om Yamaha Store

Den 8 januari 2016 slog vi upp portarna till Yamaha Store Falun. Det är en modern motorbutik på en total yta av 1500 kvm.

I butiken visar vi Yamahas sortiment av MC, Cross/Enduro, fyrhjulingar, mopeder, snöslungor och elverk, i en del av butiken har vi också cyklar och cykeltillbehör.

Vi som driver butiken har alltid haft ett stort motorintresse och några av oss kör aktivt Cross/Enduro, MC och snöskoter. Några använder fritiden till att köra fyrhjuling och även använda den som arbetsredskap och räcker tiden till så tar vi gärna en sväng på sjön Runn med båt.

Hittade lokal

Så efter att ha letat lokal i två år, hittade vi den perfekta lokalen för den verksamhet vi tänkt och då var det fullgas för att kunna slå upp portarna så fort som möjligt.

Det vi har gemensamt är att när vi ska göra saker, vill vi ha grejor som fungerar, därför var valet ganska enkelt när vi valde vilket märke vi skulle sälja. I vårt tycke är Yamaha outstanding vad gäller kvalité och funktion, kombinerat med generösa garantier och ett brett sortiment av originaldelar. Gör att alla Yamaha produkter är roliga och enkla att äga.

“Gör att alla Yamaha produkter är roliga och enkla att äga.”

Två delägare blev tre när Anders kom med i september 2015 efter att han jobbat i cykelbranschen sedan 80-talet, sista 25 åren på Shimano. Han blir en bra tillgång och vi kommer komplettera varann väldigt bra. Han har bl.a. ansvaret för den nya webbutiken som vi lanserade i samband med öppningen av Yamaha Store. Kombinationen mellan fysisk butik och nätbutik tror vi helt klart är framtiden, det gäller bara att hänga med i trender och priser.

Butikserfarenhet är det ingen brist på då Mattias och Nicklas drivit en cykelbutik i Britsarvet sedan 2010 i väldigt små lokaler som har blivit urväxta flera gånger om. Anders har också startat och drivit cykelbutik på 80 talet i Falun.

Verkstad

I verkstaden har vi utbildad personal, för både motor och cykel. Vi kommer aldrig säga nej till ett verkstadsjobb hur stort eller litet det än är. När man köper ett fordon, ska man känna sig trygg att man kan få det servat på ett snabbt och bra sätt, det kan vi erbjuda. Vad som än händer ute på vägen eller i skogen, så ska vi fixa det så att ni blir nöjda.

På sikt är målet att bli ett Yamaha Center, då utökar vi sortimentet. Det är båtar och snöskotrar som saknas innan vi kan kalla oss Yamaha Center. Med Runn precis runt hörnet med sitt båtliv, behöver stan en riktigt bra båtbutik och det ska vi erbjuda i framtiden.

Välkomna till Yamaha Store

Stäng