• Snabb leverans!
  • Öppet köp 60 dagar!
4,4 av 5 hos Trustpilot

Om Biketown Motor

Den 8 januari 2016 slog vi upp portarna till Biketown Falun. Det är en modern motorbutik på en total yta av 2700 kvm.

I butiken visar vi Yamahas sortiment av MC, Cross/Enduro, fyrhjulingar, mopeder, snöskoter, vattenskotrar, båtmotorer, snöslungor och elverk. Vi säljer även båtar av märkena Buster och Yamarin och Fogelsta släpvagnar. I en del av butiken har vi också cyklar och cykeltillbehör.

Vi som driver butiken har alltid haft ett stort motorintresse och några av oss kör aktivt Cross/Enduro, MC och snöskoter. Några använder fritiden till att köra fyrhjuling och även använda den som arbetsredskap och räcker tiden till så tar vi gärna en sväng på sjön Runn med båt.

Hittade lokal

Så efter att ha letat lokal i två år, hittade vi den perfekta lokalen för den verksamhet vi tänkt och då var det fullgas för att kunna slå upp portarna så fort som möjligt.

Det vi har gemensamt är att när vi ska göra saker, vill vi ha grejor som fungerar, därför var valet ganska enkelt när vi valde vilket märke vi skulle sälja. I vårt tycke är Yamaha outstanding vad gäller kvalité och funktion, kombinerat med generösa garantier och ett brett sortiment av originaldelar. Gör att alla Yamaha produkter är roliga och enkla att äga.

“Gör att alla Yamaha produkter är roliga och enkla att äga.”

Vi öppnar i Gävle

Våren 2018 fick vi förtroendet att öppna en Yamaha butik i Gävle. Vi hittade en bra lokal på ca. 1700 kvm och slog upp portarna i April 2018.

Precis som i Falun har vi hela Yamaha sortimentet kompleterat med Buster & Yamarin båtar och en stor cykelavdelning.

Vi servar och reparerar alla Yamahas produkter i vår fullutrustade Yamaha verkstad.

Två delägare blev tre när Anders kom med i september 2015 efter att han jobbat i cykelbranschen sedan 80-talet, sista 25 åren på Shimano. Han blir en bra tillgång och vi kommer komplettera varann väldigt bra. Han har bl.a. ansvaret för den nya webbutiken som vi lanserade i samband med öppningen av Biketown. Kombinationen mellan fysisk butik och nätbutik tror vi helt klart är framtiden, det gäller bara att hänga med i trender och priser.

Butikserfarenhet är det ingen brist på då Mattias och Nicklas drivit en cykelbutik i Britsarvet sedan 2010 i väldigt små lokaler som har blivit urväxta flera gånger om. Anders har också startat och drivit cykelbutik på 80 talet i Falun.

Sedan hösten 2017 är vi fyra delägare, sedan Johan kom med i bilden. Tidigare proffscyklist på högsta nivå och med många års erfarenhet från cykelbranschen både i Sverige och Europa.

Verkstad

I verkstaden har vi utbildad personal, för både motor och cykel. Vi kommer aldrig säga nej till ett verkstadsjobb hur stort eller litet det än är. När man köper ett fordon, ska man känna sig trygg att man kan få det servat på ett snabbt och bra sätt, det kan vi erbjuda. Vad som än händer ute på vägen i skogen eller på sjön, så ska vi fixa det så att ni blir nöjda.

Välkomna till Biketown

Varukorg(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
.