Stäng
Logotyp
Startsida / Fordon / MC / Skoter

Skoter

2 artiklar Sortering: Popularitet Senaste Titel A-Ö Lägsta pris
-8%
Yamaha
Yamaha NMAX 155, 2018

Den rymliga körställningen och långa dubbeldynan ger dig en avkopplande och bekväm åktur till jobbet eller skolan. Den snygga MAX-karossen med de tre kraftfulla LED-strålkastarna och det eleganta bakpartiet understryker NMAX 155:s förstklassiga design och konstruktionskvalitet.

Kraftfulla främre och bakre skivbromsar med ABS som standard. NMAX 155 är det sportiga och praktiska sättet att ta dig fram, med 23,5 liters förvaring under sadeln och en främre ficka.

33 900 kr
-10%
Yamaha
Yamaha X-MAX 125, 2018
MAX experience! - Nya Yamaha X-Max 125 ABS nu i vår butik. XMAX 125 är byggd i ren TMAX-stil. Statusen och premiumkvaliteten hos en maxiskoter i kombination med bekvämligheten och mervärdet hos en lätt motorcykel. Det kompakta chassit är utrustat med gafflar i motorcykelstil som ökar stabiliteten och ger dig smidiga och sportiga köregenskaper med förstklassig komfort. Dessutom ger den kraftfulla och bränslesnåla Blue Core-motorn all prestanda du behöver för snabb pendling eller helgäventyr. Förvaring som rymmer två hjälmar under sadeln, Antispinnsystem och ABS bromsar är standard.
44 900 kr