Home / Yamaha / MC / Skoter

Skoter

3 artiklar Sortering: Popularitet Senaste Titel A-Ö Lägsta pris
Yamaha
NMAX 155

NMAX 155 ger dig körglädjen och smidigheten du kan förvänta dig av en lättviktsskoter. Den kraftfulla motorn på 155cc levererar dessutom snabbare acceleration och högre topphastighet!

Den rymliga körställningen och långa dubbeldynan ger dig en avkopplande och bekväm åktur till jobbet eller skolan. Den snygga MAX-karossen med de tre kraftfulla LED-strålkastarna och det eleganta bakpartiet understryker NMAX 155:s förstklassiga design och konstruktionskvalitet.

Kraftfulla främre och bakre skivbromsar med ABS som standard. NMAX 155 är det sportiga och praktiska sättet att ta dig fram, med 23,5 liters förvaring under sadeln.

35 900 kr
Yamaha
X-MAX 250 ABS

Med dynamisk formgivning, en vätskekyld motor med sportiga prestanda och ett högklassiskt chassi erbjuder Yamaha X-MAX 250 imponerande prestanda i kombination med praktiska egenskaper för vardagsbruk.

En kompakt ram och lätta hjul med stor diameter ger utmärkt stabilitet i högre farter. För ytterligare bekvämlighet finns ett förvaringsutrymme för två integralhjälmar under sadeln. Den nya aerodynamiska kåporna både ser bra ut och ger utmärkt skydd mot väder och vind.

X-MAX250 presterar såväl i vardagen som under veckosluten. När det är dags att åka till och från jobbet är X-MAX 250 ett av det effektivaste sätten att ta sig fram i trafiken.

51 900 kr
Yamaha
X-MAX 300

Vi försöker få en perfekt balans mellan arbetsliv och privatliv. X-MAX 300 har förmåga att göra varje dag lättare, enklare och roligare.

Det kompakta chassit som har utrustats med motorcykelliknande gafflar och höga hjul ger smidiga, sportiga köregenskaper med förstklassig komfort – medan den kraftfulla och effektiva nya Blue Core-motorn har alla prestanda du behöver för snabb pendling eller helgäventyr.

Dess sportiga kåpa är byggd med ren MAX-inspiration för ett dynamiskt utseende – och med det generösa förvaringsutrymmet under sadeln för två integralhjälmar med mera, samt ABS och antispinnsystem som standard är X-MAX 300 byggd för att ge dig vad du behöver: MAX kul med MAX pra

59 900 kr


Stäng