Stäng
Logotyp

ATV Enköping

Hos Biketown Falun och Gävle hittar ni hela Yamaha's sortiment av ATV fordon!

Letar ni efter ATV och fyrhjulingar i närheten av Enköping? Välkommen till oss på Biketown i Falun & Gävle. Vi är återförsäljare av hela Yamaha's ATV och fyrhjuling sortiment och certifierade att utföra Yamaha Orginal Service på alla Yamaha fordon.

Yamaha's ATV och fyrhjulingar är välkända för mycket hög kvalitet, oöverträffad driftsäkerhet, härlig komfort och för att vara utrustade med användarvänliga och överlägsna tekniska funktioner. I Yamaha's modellprogram hittar ni garanterat en modell som passar era behov och tillsammans med vårt breda tillbehörsprogram hittar ni garanterat en kombination som passar era behov och krav.

Vi har även ett stort utbud av begagnade fordon och byter gärna in fordon vid nyköp. Vi erbjuder förmånlig finansiering för ditt köp och kan även ordna hemleverans av ditt fordon, hör av er så berättar vi mer! 

“Yamaha ATV är proffsens val”

Yamaha
Yamaha YFZ50
YFZ 50 är en rolig fyrhjuling för de minsta barnen. Hastigheten kan justeras med varvtalsbegränsare och skruv. Om hastigheten blir för hög kan en förälder rycka ur snöret bak till brytaren som då stänger av motorn direkt.
29 900 kr
Yamaha
Yamaha YFM90R
Yamaha YFM90R är en perfekt fyrhjuling för barn och ungdomar. Den har ett litet chip som kan tas bort för ostrypt effekt. Balanserar kraft med ett antal funktioner som ger dig full kontroll. Parkeringsbromsen på styret ser till att YFM90R står stilla när ni önskar. Den helautomatiska växellådan gör den ännu mer lättkörd och det är detta sätt att tänka som gör YFM90R till barnens fyrhjuling som även vuxna älskar.
34 400 kr