Stäng
Logotyp

Sedan 2010 har vi drivit BikeTown med framgång och passion. Idag har vi två butiker i Falun och en butik i Gävle. Vi omsätter 85 miljoner och är ca. 20 anställda.

Vi brinner för de produkter vi säljer och använder dem gärna på fritiden. Vi har ett brett sortiment och lägger stor vikt vid kunskap om de produkter vi säljer. Att erbjuda bästa möjliga service med ett genuint personligt engagemang är en självklarhet. Vi är ett glatt gäng och vill att både personal och kunder ska trivas.

Vi söker motormekaniker till butiken i Gävle

För tjänsten gäller att du har lätt för att prata med olika människor och gillar att ge bra service. Inte rädd för några sysslor, eftersom vi är ett litet team så kan alla typer av jobb förekomma. Kan du motorbranschen är det en fördel.

Mekaniker jobbet innebär alla typer av reparationer, service och ny montering av framförallt Yamaha motorfordon, så som MC, ATV, snöskoter, vattenskoter, båtmotorer, mopeder, med mera.

Vi vill att du har erfarenhet som motor mekaniker och gillar att skruva. Du får kontinuerligt utbildning på Yamahas produkter.

Vi söker dig som är ambitiös, strukturerad och som tycker att det är kul att arbeta i högt tempo.

Jobbet är säsongsbetonat, vilket betyder att perioden mars till september medför höga arbetstoppar och kräver flexibel arbetstid.

Om du önskar ett roligt och stimulerande arbete erbjuder vi dig ett utmanande och omväxlande uppdrag.

 

Rekryteringen sker löpande så skicka in din ansökan snarast, till henric@biketown.se

Tillträde snarast.

Vill du veta mer om tjänsterna, välkommen att kontakta Henric Andersson 076-3131174.