Stäng
Logotyp

Snöskoter Enköping

Hos Biketown Falun och Gävle hittar ni hela Yamaha's sortiment av snöskoter!

Letar ni efter snöskoter i närheten av Enköping? Välkommen till oss på Biketown i Falun & Gävle. Vi är återförsäljare av hela Yamaha's snöskoter sortiment och certifierade att utföra Yamaha Orginal Service på alla Yamaha fordon.

Ute i vildmarken, vid din favoritplats, eller högt uppe på fjället, har du full kontroll med din Yamaha snöskoter. Ingen annan snöskoter är i sådan harmoni med sin förare, och är så välbalanserad och känslig för minsta kommando. Oavsett snöförhållanden finns prestandan för dig att utnyttja vid varje tillfälle. Med den ledande och mest avancerade 4-takts-teknologin i spetsen firar vi 50 år som snöskotertillverkare. Yamaha vågar varar annorlunda och sticker ut från mängden. Allt för att du ska få den mest spännande och roligaste upplevelsen på snö. Vi är övertygade om att det finns en Yamaha  snöskoter som uppfyller dina önskemål – frågan är om du vågar vara annorlunda?

Vi har även ett stort utbud av begagnade skotrar och byter gärna in din skoter vid nyköp. Vi erbjuder förmånlig finansiering för ditt köp och kan även ordna hemleverans av din skoter, hör av er så berättar vi mer! 

“50-års erfarenhet ger dig mer!”

Yamaha
Yamaha MP 600 XE Transporter 2-UP

En mångsidig snöskoter med hög komfort, både för hårt arbete eller längre tyrer på fjället. En lätt två takts motor som är vätskekyld, 57mm höga kammar för bra kraftöverföring även i lössnö. Registrerad för 2 personer.

128 900 kr
Yamaha
Yamaha Sidewinder X-TX 141 SE 2-UP

Den eleganta långbandaren Sidewinder X-TX SE (Special Edition) har vår turboladdade, direktinsprutade 998 cc Genesis® 180-motor som levererar toppvärden när det gäller effekt och vridmoment, oavsett höjdläge. Camso® Power Claw-drivmattan med 57 mm kamhöjd, justerbar fjädring och högpresterande FOX®-stötdämpare ger dig otrolig komfort och kontroll.

Det finns också många andra bra egenskaper som J-handtagen, sportvindrutan, backväxeln, elstarten och hand- och tumvärmarna. Registrerad för 2 personer.

162 900 kr
-9%
Yamaha
Yamaha SRViper B-TX 153 SE 2-UP

Den toppmoderna direktinsprutade 1049 cc-motorn ger otrolig effekt och vridmoment oavsett höjd. När det gäller trygg kontroll är listan över innovativa funktioner imponerande: 44 mm Camso® BackCountry-matta, justerbar fjädring och högpresterande FOX® QS3-stötdämpare, bekvämt Mountain-säte och Mountain-handtag med rem. Registrerad för 2 personer.

Den här SE-versionen har också andra bekväma och praktiska, lyxiga detaljer, backväxel, elstart samt hand- och tumvärmare.

129 900 kr
-9%
Yamaha
Yamaha SRViper X-TX 141 LE 2-UP
Superstark 4-taktsmotor 1049cc tillsammans med ett lätt och kraftfullt chassi gör SR Viper till en riktigt fin crossover maskin. Uppdaterad med bredare mountain skidor. Registrerad för 2 personer.
127 900 kr

Yamaha
Yamaha SRX 120

Den här sportiga maskinen har dessutom samma mekaniska principer som sina större syskon, från den kompakta, jämnt gående motorn och de lättmanövrerade bromsarna till styrning, fjädring och matta, och den är precis som en riktig snöskoter. När det blir dags att gå över till en fullstor Yamaha kommer det att gå enkelt och kännas naturligt.

Under tiden ger SRX 120 mycket nöje i snön för hela familjen – och de lär älska den.

32 900 kr
Yamaha
Yamaha MP 600 XE Transporter

En mångsidig snöskoter med hög komfort, både för hårt arbete eller längre tyrer på fjället. En lätt två takts motor som är vätskekyld, 57mm höga kammar för bra kraftöverföring även i lössnö.

128 900 kr
Yamaha
Yamaha SXR200E
Yamaha SXR200E har till 2019 blivit uppdaterad med elstart. Den populära barnskotern med 4-takts motor på 192cc och Camso matta.
47 900 kr
Yamaha
Yamaha SXR200E
Yamaha SXR200E har till 2019 blivit uppdaterad med elstart. Den populära barnskotern med 4-takts motor på 192cc och Camso matta.
47 900 kr