• Snabb leverans!
  • Öppet köp 60 dagar!
4,4 av 5 hos Trustpilot

Testa Garmin med oss!

Nu letar vi motorcyklister som vill testa nya Garmin Tread.

Tillsammans med Garmin bjuder vi in motorcyklister att testa nya Garmin Tread. Utvärdera och testa alla funktioner och se vad den nya GPS-enheten går för!

Ansök i formuläret nedan så kanske det blir just du som får låna en Garmin Tread. Motivera varför just du ska få låna denna produkt och berätta gärna hur du syns i sociala medier & blogg. Är du den lyckliga som får testa så kommer du få köra så mycket mc du kan i fyra veckor. Under tiden vill vi att du utvärderar och filmar/fotar när du använder enheten och publicerar detta på dina sociala medier eller blogg. Sista ansökningsdag, fredag 11 Juni. Vi kommer kontakta dom vi väljer ut via mail onsdag den 16 juni. Lycka till!

Garmin Tread – En robust och tålig fordonsnavigator

Tread är speciellt framtagen för användning i terräng och klarar allt som elementen utsätter den för. Den är IPX7-klassad för vattentålighet och är gjord efter den amerikanska militärstandarden 810 för värme och stöttålighet.

Genom att använda detta formulär samtycker jag till att de personuppgifter jag uppgett registreras och behandlas i syfte att kunna hjälpa mig med mitt ärende. Behandlingen följer integritetspolicyn hos Biketown Sverige AB.

Varukorg(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
.