• Snabb leverans!
 • Öppet köp 60 dagar!
4,4 av 5 hos Trustpilot

AbsoluteBlack kedjedrev

AbsoluteBlack är ett ledande varumärke inom cykelvärlden, specialiserat på att tillverka komponenter av högsta kvalitet för cyklister. Deras produkter inkluderar klingor och kedjehjul. Varumärket är känt för sin precision och innovativa teknologi. Med AbsoluteBlack kan du vara säker på att du får ut det mesta av din cykelupplevelse. Sök efter AbsoluteBlack på nätet för att hitta det senaste inom cykeltrenden och upptäck det breda utbudet av produkter från detta pålitliga varumärket. Biketown säljer alltid AbsoluteBlack till bra priser och  har brett  sortiment och snabba leveranser.

Vanliga frågor
 • Vad är AbsoluteBlack?

  Vad är AbsoluteBlack?

  AbsoluteBlack är ett varumärke som producerar avancerade kedjehjul för gravel, racer och mountainbikes.

 • Hur skiljer sig AbsoluteBlack från andra kedjemärken?

  Hur skiljer sig AbsoluteBlack från andra kedjemärken?

  AbsoluteBlack är känt för sin unika ovala form och sin patenterade Narrow-Wide-tanddesign, som hjälper till att förbättra effektiviteten och kraftöverföringen av drivlinan.

 • Är AbsoluteBlack kompatibel med alla cykeltyper och drivlinor?

  Är AbsoluteBlack kompatibel med alla cykeltyper och drivlinor?

  AbsoluteBlack kedjedrev är kompatibla med de flesta cykeltyper och drivlinor, inklusive Shimano, SRAM och Campagnolo. De erbjuder även direktmontering och standard BCD-alternativ. Det rekommenderas dock alltid att kontrollera kompatibiliteten med din specifika cykel och drivlina innan du köper.Varukorg(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
.