• Snabb leverans!
  • Öppet köp 60 dagar!
4,4 av 5 hos Trustpilot

Garantivillkor Yamaha MC och ATV(fyrhjulingar)

Yamaha investerar årligen mycket stora resurser på att göra produkterna tillförlitligare, säkrare och mer ekonomiska att äga. Erfarenheter från tävlingsbanor, Yamaha-klubbar samt utveckling av nya och starka material har resulterat i att en modern Yamaha-MC eller fyrhjuling ska fungera felfritt i många år, naturligtvis under förutsättning att service och underhåll sköts på rätt sätt.

Utöver 2 års fabriksgaranti erbjuder vi en 3 års förlängd garanti på motor, elektronik och växellåda, oberoende av körsträcka. Alla Yamaha standardmotorcyklar från 249 cc och uppåt samt arbetsfyrhjulingar omfattas. Tävlingsmotorcyklar och lekfordon innefattas således inte av garantin. Garantin gäller enbart för maskiner som är levererade av auktoriserad Yamaha återförsäljare i Skandinavien och att underhållet sköts enligt underhållshandboken hos en Yamaha-verkstad i Skandinavien.

För att garantin ska gälla måste motorcykeln eller fyrhjulingen vara privatägd och inte användas för exempelvis budkörning eller som övnings-MC vid trafikskolor. Normal förslitning och detaljer som är att betrakta som förbrukningsdetaljer, som exempelvis glödlampor, strömbrytare och kopplingslameller, omfattas inte av garantin.

Varukorg(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
.