• Snabb leverans!
 • Öppet köp 60 dagar!
4,6 av 5 hos Google

Bridgestone

Bridgestone är ett japanskt företag med en lång historia av innovation och framsteg inom tillverkning av däck och andra produkter relaterade till transport. Sedan grundandet år 1931 har Bridgestone blivit ett världsledande varumärke, erbjudande en bred produktportfölj för alla typer av fordon, inklusive personbilar, lastbilar, motorcyklar och mer.

Med sitt ledord "Serving Society with Superior Quality" har Bridgestone alltid satt samhällets bästa först, och arbetar ständigt för att erbjuda säkra, hållbara och effektiva produkter. Företaget är verksamt över hela världen, med en stark närvaro i Nord- och Sydamerika, Europa, Asien och Afrika.

Oavsett om du är på jakt efter högkvalitativa däck för din bil eller vill utrusta din motorcykel med de bästa produkterna, har Bridgestone det du behöver.

Upptäck den kvalitet och prestanda som Bridgestone har att erbjuda, och bli en del av varumärkets stolta tradition idag.

Vanliga frågor
 • Vad är Bridgestone?

  Vad är Bridgestone?

  Bridgestone är ett japanskt företag som är världsledande inom tillverkning av däck och andra produkter relaterade transport.

 • När grundades Bridgestone?

  När grundades Bridgestone?

  Bridgestone grundades år 1931 i Japan.

 • Vilka produkter tillverkar Bridgestone?

  Vilka produkter tillverkar Bridgestone?

  Bridgestone tillverkar däck för personbilar, lastbilar, motorcyklar och andra fordon, samt andra produkter som golfbollar, idrottsutrustning och andra relaterade produkter.

 • Var finns Bridgestone verksamma?

  Var finns Bridgestone verksamma?

  Bridgestone är verksamma över hela världen, inklusive Nord- och Sydamerika, Europa, Asien och Afrika.

 • Var kan jag köpa Bridgestone-produkter?

  Var kan jag köpa Bridgestone-produkter?

  Du kan köpa Bridgestone hos oss på Biketown. Alltid snabba leveranser och till bra pris!Varukorg(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
.