• Snabb leverans!
  • Öppet köp 60 dagar!
4,4 av 5 hos Trustpilot

Specialized - cyklar, kläder & utrustning

Specialized är ett ledande varumärke inom cykelindustrin, känt för sin innovation och kvalitet. Med ett brett utbud av cyklar och cykeltillbehör, från mountainbikes till landsvägscyklar, erbjuder Specialized produkter för alla typer av cyklister. Varumärket satsar på teknisk utveckling och hållbarhet, vilket gör deras cyklar till ett förstahandsval för både professionella cyklister och hobbycyklister. Upptäck Specializeds senaste sortiment för en överlägsen cykelupplevelse. Här hittar du Specialized elcyklar, gravelbikes, racer, mountainbikes, barncyklar, hybridcyklar.

Cykelmodeller från Specialized!

Utrustning från Specialized!

Specialized: en pionjär inom cykelinnovation

Specialized har sedan starten varit i framkanten av cykelinnovation och design. Som ett varumärke som ständigt strävar efter att förbättra cyklistens upplevelse, erbjuder Specialized en omfattande produktportfölj som inkluderar allt från högpresterande landsvägscyklar till robusta mountainbikes och avancerade elcyklar. Med en djup förståelse för cyklisters behov och en passion för cykling, står Specialized ut som en ledare i cykelbranschen.

Innovation och teknologi

Specialized är synonymt med innovation. Varje cykelmodell är resultatet av omfattande forskning och utveckling, där avancerade material och teknologier används för att skapa lättare, starkare och snabbare cyklar. Med lanseringen av sin egen S-Works serie, har Specialized satt en ny standard för vad professionella och amatörcyklister kan förvänta sig av sin utrustning.

Hållbarhet och ansvar

I takt med att miljömedvetenheten ökar, har Specialized också tagit stora steg mot hållbarhet. Från att använda miljövänligare material till att implementera hållbara tillverkningsprocesser, visar Specialized sitt engagemang för planeten. Dessutom stödjer varumärket olika initiativ för att främja cykling som ett miljövänligt transportalternativ.

Engagemang för gemenskapen

Specialized bara säljer inte cyklar; de skapar också en stark gemenskap av cyklister. Genom att sponsra professionella team och evenemang, samt genom att stödja lokala cykelbutiker, arbetar Specialized för att inspirera fler människor att uppleva glädjen och friheten som cykling erbjuder. Deras engagemang sträcker sig även till att utveckla program som uppmuntrar barn att cykla, vilket bidrar till en hälsosammare och mer aktiv livsstil.

Varför välja Specialized?

Att välja en Specialized-cykel innebär mer än bara att köpa en cykel; det är ett val av kvalitet, innovation och ett företag som bryr sig om sin påverkan på världen. Oavsett om du är en ivrig mountainbike-åkare, en landsvägscyklist eller bara ute efter en bekväm och pålitlig elcykel för dina dagliga ärenden, erbjuder Specialized produkter som överträffar förväntningarna.

För den som söker det absolut bästa inom cykelteknik, hållbarhet och gemenskap, är Specialized det självklara valet. Upptäck hur Specialized-cyklar kan förändra ditt sätt att se på cykling och bidra till en bättre cykelupplevelse idag.

Upptäck Specialized elcyklar: en modell för varje äventyr

Specialized, en ledare inom cykelinnovation, erbjuder ett brett sortiment av elcyklar som kombinerar högpresterande teknik med hållbar mobilitet. Oavsett om du är ute efter en cykel för snabba turer i staden eller långa utflykter i terrängen, har Specialized en elcykel som passar dina behov. Låt oss utforska de olika modellerna i Specializeds elcykelutbud och hitta den perfekta matchen för ditt nästa äventyr.

Turbo Levo: terrängens kung

Turbo Levo-serien är Specializeds svar på behovet av kraftfulla mountainbike-elcyklar. Utrustade med avancerade motorer och batterier som erbjuder lång räckvidd, ger Turbo Levo dig möjlighet att utforska nya terränger med lätthet. Med dess responsiva hantering och robusta konstruktion är Turbo Levo perfekt för både erfarna mountainbike-cyklister och nybörjare som vill ta sitt äventyr till nästa nivå.

Turbo Vado: den ultimata stadscykeln

För dem som söker en pålitlig följeslagare för stadspendling, är Turbo Vado serien ett utmärkt val. Dessa elcyklar är designade för att erbjuda en smidig och effektiv körupplevelse i urbana miljöer. Med funktioner som integrerade belysningssystem och digitala displayenheter, gör Turbo Vado det enkelt och säkert att navigera i stadstrafiken.

Turbo Creo SL: landsvägscykling redefinierad

Turbo Creo SL-serien tar landsvägscyklingen till nya höjder med sin revolutionerande design och prestanda. Dessa lätta elcyklar är byggda för hastighet och effektivitet, perfekta för långa dagar på vägen. Med Turbo Creo SL kan du njuta av assistansen från en kraftfull motor samtidigt som du upplever känslan av en traditionell landsvägscykel.

Turbo Como: komfort möter stil

För de som värdesätter komfort och stil, erbjuder Turbo Como-serien en unik kombination av båda. Dessa elcyklar har en avslappnad sittställning och är utrustade med funktioner som gör dina turer så bekväma som möjliga. Oavsett om du gör ärenden eller bara njuter av en lugn färd längs strandpromenaden, är Turbo Como det perfekta valet.

Hitta din perfekta Specialized elcykel

Med ett sådant omfattande utbud av modeller är vi säker på att ha en elcykel som passar just dina behov och önskemål. Oavsett om du är ute efter prestanda, komfort, eller något däremellan, erbjuder Specializeds elcyklar en överlägsen kombination av teknologi, design, och hållbarhet. Upptäck vilken modell som passar dig bäst och gör dig redo för ditt nästa äventyr med Specialized.

Varukorg(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
.