• Snabb leverans!
 • Öppet köp 60 dagar!
4,4 av 5 hos Trustpilot

ABUS cykellås & cykeltillbehör

Abus cykellås startades när August Bremicker och hans söner började producera hänglås i den lilla byn Volmarstein, i Tyskland 1924. Det var ingen som trodde att deras lås och varumärke skulle bli världsledande i framtiden. Verksamheten, som började i källaren i deras hus, har utvecklats till en koncern med global verksamhet.

Outtröttliga ansträngningar, innovativa idéer, kompetens och know-how inom utveckling, produktion och försäljning. Är det som gör detta familjeföretag framgångsrikt fyra generationer senare.

I mer än 85 år, har ABUS säkerhetslösningar utvecklats på tre olika platser i Tyskland, i linje med mottot "Säkerhet bygger på kvalitet".

Så vill du göra det svårt för "tjuven" välj ABUS till din cykel.

Vanliga frågor
 • Är ABUS-produkter endast för kommersiellt bruk?

  Är ABUS-produkter endast för kommersiellt bruk?

  Nej, ABUS-produkter är lämpliga både för kommersiellt och personligt bruk. De erbjuder ett brett utbud av produkter inom cykellås och larmsystem.

 • Vilka typer av produkter erbjuder ABUS?

  Vilka typer av produkter erbjuder ABUS?

  ABUS erbjuder ett brett utbud av säkerhetsprodukter, inklusive lås för cyklar, motorcyklar och bilar, samt säkerhetskameror, larmsystem och kassaskåp. På Biketown hittar du ett stort sortimet inom cykel och motorcykel. 

 • Finns ABUS-produkter tillgängliga internationellt?

  Finns ABUS-produkter tillgängliga internationellt?

  Ja, ABUS-produkter finns tillgängliga på flera marknader runt om i världen. De har en global närvaro med återförsäljare och distributörer över hela världen.Varukorg(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
.