• Snabb leverans!
 • Öppet köp 60 dagar!
4,4 av 5 hos Trustpilot

ABUS cykellås & cykeltillbehör

ABUS: En Tradition av Tillförlitlighet

Cykel- och MC-säkerhet i Fokus

Från robusta kedjelås till högteknologiska elektroniska låssystem, har ABUS ständigt pressat gränserna för vad som är möjligt inom cykel- och MC-säkerhet. Oavsett din stil eller ditt behov, finns det ett ABUS-lås som ger dig sinnesro.

Skydd mot Alla Odds

ABUS cykel- och MC lås är inte bara designade för att stå emot inbrott. De är även konstruerade för att tåla tuffa väderförhållanden, vilket garanterar långvarigt skydd oavsett klimat.

Varför Välja ABUS?

 • Innovativ Design: Med en passion för detaljer, kombinerar ABUS låsen teknologi med praktisk design, vilket säkerställer att de är enkla att använda men svåra att bryta upp.
 • Oöverträffad Kvalitet: Varje ABUS-lås går igenom rigorösa tester för att säkerställa dess styrka och hållbarhet.
 • Globalt Erkänd: ABUS har vunnit flera internationella priser för sin utmärkta design och produktkvalitet inom cykel- och MC-säkerhet.

Avslutning

Att investera i ett ABUS cykel- eller MC-lås är inte bara en investering i ett säkerhetstillbehör - det är en investering i lugn och trygghet. Genom att kombinera den senaste tekniken med decennier av ingenjörskunskap, garanterar ABUS att din älskade cykel eller motorcykel alltid är skyddad.

Med ABUS vid din sida, kan du lita på att varje resa du gör, vare sig det är på cykel eller motorcykel, börjar och slutar med den högsta nivån av säkerhet och skydd.

Så vill du göra det svårt för "tjuven" välj ABUS till din cykel eller MC.

Vanliga frågor
 • Är ABUS-produkter endast för kommersiellt bruk?

  Är ABUS-produkter endast för kommersiellt bruk?

  Nej, ABUS-produkter är lämpliga både för kommersiellt och personligt bruk. De erbjuder ett brett utbud av produkter inom cykellås och larmsystem.

 • Vilka typer av produkter erbjuder ABUS?

  Vilka typer av produkter erbjuder ABUS?

  ABUS erbjuder ett brett utbud av säkerhetsprodukter, inklusive lås för cyklar, motorcyklar och bilar, samt säkerhetskameror, larmsystem och kassaskåp. På Biketown hittar du ett stort sortimet inom cykel och motorcykel. 

 • Finns ABUS-produkter tillgängliga internationellt?

  Finns ABUS-produkter tillgängliga internationellt?

  Ja, ABUS-produkter finns tillgängliga på flera marknader runt om i världen. De har en global närvaro med återförsäljare och distributörer över hela världen.

 • Varför bör jag välja ett ABUS-lås för min cykel eller motorcykel?

  Varför bör jag välja ett ABUS-lås för min cykel eller motorcykel?

  ABUS är globalt erkänt för sina innovativa och högkvalitativa låsprodukter. Genom att kombinera avancerad teknik med robust design, erbjuder ABUS cykel- och MC-lås överlägsen säkerhet och hållbarhet. Med decennier av erfarenhet inom låsindustrin, är ABUS synonymt med pålitligt skydd mot stöld och skada.

 • Hur skiljer sig ABUS cykel- och MC-lås från andra märken på marknaden?

  Hur skiljer sig ABUS cykel- och MC-lås från andra märken på marknaden?

  ABUS sätter en hög standard genom rigorösa kvalitetstester och kontinuerlig forskning och utveckling. Deras lås är designade för att tåla tuffa väderförhållanden och intensiva uppbrytningsförsök. Dessutom är många ABUS-lås utrustade med unika funktioner, som patenterade cylinderlösningar och smarta säkerhetssystem, vilket ger dem en fördel jämfört med konkurrerande märken.

 • Är det svårt att installera och använda ett ABUS cykel- eller MC-lås?

  Är det svårt att installera och använda ett ABUS cykel- eller MC-lås?

  Nej, ABUS har designat sina lås med användarvänlighet i åtanke. Oavsett om det är ett kedjelås, U-lås eller ett elektroniskt låssystem, erbjuder ABUS tydliga instruktioner och enkel hantering. Många av deras produkter är också utrustade med intuitiva funktioner, såsom nyckelfria system eller mobilapp-kompatibilitet, vilket gör dem praktiska och enkla att använda.Varukorg(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
.