• Snabb leverans!
 • Öppet köp 60 dagar!
4,4 av 5 hos Trustpilot

Bell cykelhjälmar

Från dag ett har hjälmtillverkaren Bell utvecklat nya tekniker för att hjälpa människor tänja på gränserna för sina prestationer. De startade bland hotrods i Kalifornien under 50-talet och har aldrig slutat fundera på hur man skyddar de som siktar högre.

Bell har ett nära samarbete med atleter, som Team Belkin, som dagligen litar på våra hjälmar. Deras idéer, höga standarder och vardagsutmaningar med extrema situationer hjälper dem att förbättra saker som vikt, ventilation, komfort och passform. Varje teknologi har sitt eget syfte.

Vanliga frågor
 • Tillverkas Bell-hjälmar i Kina?

  Tillverkas Bell-hjälmar i Kina?

  Det tillverkas fortfarande miljontals cykelhjälmar varje år i USA. De flesta är tillverkade av Bell i Rantoul, Illinois, och är märkta "Sammansatt i USA från komponenter tillverkade i Kina och USA."

 • Vilken typ av hjälm ska man ha?

  Vilken typ av hjälm ska man ha?

  En integralhjälm rekommenderas alltid för bästa skydd. Den ger ett bra skydd åt ansikte och käkparti. Det finns även modell som vi kallar systemhjälm. Systemhjälmen skyddar även den ansikte och käkparti, men hela framdelen på hjälmen är uppfällbar så att du kan öppna hjälmen när det är lämpligt.

 • Vilka hjälmar är godkända för mc?

  Vilka hjälmar är godkända för mc?

  Hjälmar ska antingen vara CE- eller E-märkta för att få säljas till konsumenter. Är hjälmen avsedd för motorcyklister och mopedister måste den vara E-märkt om den ska användas på svenska vägar. Trots det säljs det idag mc- och mopedhjälmar som saknar E-märkningen.

 • Var kan jag köpa Bell hjälmar?

  Var kan jag köpa Bell hjälmar?

  Du hittar ett brett sortiment av Bell-hjälmar hos oss på Biketown. Vi har hjälmar för både mc, cross men även inom cykel. Alltid snabba leveranser och bra priser!Varukorg(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
.