• Snabb leverans!
 • Öppet köp 60 dagar!
4,4 av 5 hos Trustpilot

Shimano

Varför Shimano?

Högkvalitativ Prestanda

Shimano erbjuder en oslagbar kombination av kvalitet och prestanda. Från deras berömda Dura-Ace grupper för vägcykling till deras robusta Deore och XTR komponenter för mountainbiking, är varje produkt resultatet av rigorös forskning och testning.

Användarcentrerad Innovation

Shimano står i spetsen för teknologisk utveckling med användarvänliga innovationer som deras "Hyperglide" kassetter och "Shadow" bakväxlar. Dessa teknologier förbättrar växlingsprestanda och erbjuder en smidigare, mer responsiv cykelupplevelse.

Pålitlighet och Lång Livslängd

Shimanos komponenter är byggda för att hålla. Med en stark fokus på hållbarhet, levererar Shimano produkter som står emot tidens tand. Detta är inte bara kostnadseffektivt i det långa loppet, men det är också ett steg mot en mer hållbar och ansvarsfull cykelkultur.

Signaturteknologier

 • STI Levers: En banbrytande teknologi som kombinerar broms- och växlingsfunktioner i en enhet, vilket ger snabbare och mer intuitiv hantering.
 • Di2 Elektronisk Växling: Ger blixtsnabba, precisa och konsekventa växlar med en knapptryckning, och den kan även anpassas via en smartphone-app.
 • Ice Technologies: En kylteknologi för bromsskivor och bromsbelägg som minimerar överhettning och förbättrar bromsprestanda under extrema förhållanden.

Sammanfattning

Shimano är mer än bara ett varumärke; det är en symbol för kvalitet, innovation och pålitlighet inom cykelindustrin. Om du är seriös med din cykling, är Shimano det självklara valet för de bästa komponenterna och teknologierna på marknaden.

Om du vill ha komponenter som lyfter din cykelupplevelse till nästa nivå, då är Shimano det självklara valet.

Biketown har ett stort sortiment av Shimano-produkter till bra priser. Vi har snabba leveranser och billiga frakter. Köp shimano på Biketown.se

Vanliga frågor
 • Vad gör Shimano cykelkomponenter så speciella jämfört med andra märken?

  Vad gör Shimano cykelkomponenter så speciella jämfört med andra märken?

  Shimano har etablerat sig som en ledare inom cykelindustrin genom att fokusera på teknologisk innovation och hållbarhet. Deras komponenter, som växelsystem och bromsar, är utformade för maximal prestanda och effektivitet. Med unika funktioner som AutoShift, som automatiskt anpassar växlar efter terrängen, och EnergySaver, som återvinner energi för extra kraft, går Shimano alltid ett steg längre för att förbättra cyklistens upplevelse.

 • Är Shimano cykelkomponenter kompatibla med alla cykelmärken?

  Är Shimano cykelkomponenter kompatibla med alla cykelmärken?

  Shimano komponenter är designade för att vara så universella som möjligt och är i de flesta fall kompatibla med en mängd olika cykelmärken och modeller. Detta gör det enkelt att uppgradera din nuvarande cykel med Shimanos toppklassiga växelsystem, bromsar och andra tillbehör. Dock är det alltid en god idé att konsultera med en expert eller göra noggrann forskning för att säkerställa fullständig kompatibilitet. Kolla med oss på Biketown, så hjälper vi dig.

 • Hur bidrar Shimano till hållbarhet och miljömedvetenhet?

  Hur bidrar Shimano till hållbarhet och miljömedvetenhet?

  Hållbarhet är en kärnaspekt av Shimanos varumärkesfilosofi. Företaget investerar i forskning och utveckling för att skapa produkter som är både högpresterande och miljövänliga. Materialval och produktionsmetoder följer strikta miljöstandarder, och deras långlivade komponenter minskar behovet av frekventa utbyten, vilket i sin tur minskar miljöbelastningen. Deras engagemang för hållbarhet gör dem till ett föredömligt val för den miljömedvetna cyklisten.Varukorg(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
.