• Snabb leverans!
  • Öppet köp 60 dagar!
4,4 av 5 hos Trustpilot

Fjällräven x Specialized

Specialized och Fjällräven - En Innovativ Symbios
Det nyskapande samarbetet mellan Specialized, en ledare inom cykelindustrin, och Fjällräven, det beprövade svenska varumärket känt för sina hållbara friluftsprodukter, markerar början på en ny era av äventyrscykling!

Banbrytande produkter för äventyrare
Med en gemensam passion för hållbarhet och innovation, har Specialized och Fjällräven skapat en exklusiv kollektion av högpresterande cyklar och utrustning, konstruerade för att möta de mest krävande förhållandena. Dessa produkter kombinerar Specializeds avancerade cykelteknologi med Fjällrävens hållbara material och smarta designlösningar.

Hållbarhet i fokus
Både Specialized och Fjällräven delar en stark förpliktelse att skydda miljön. Detta samarbete eftersträvar därför att utveckla produkter med minsta möjliga påverkan på vår planet, genom att använda återvunna material och miljövänliga produktionsmetoder.

Utforska det okända
Denna kollektion erbjuder allt som äventyrsentusiaster behöver för att utforska obanade stigar och okända terränger. Cyklisterna kommer att dra nytta av Specializeds oöverträffade prestanda och Fjällrävens robusta och hållbara utrustning, vilket gör varje tur till en oförglömlig upplevelse.


Kampanj(1) Sortering: Popularitet Senaste Titel A-Ö Högsta pris Lägsta pris Artiklar per sida:
S/F SCARF NVY OSFA
-40%
228 kr
380 kr
Köp nu

Varukorg(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
.