• Snabb leverans!
  • Öppet köp 60 dagar!
4,6 av 5 hos Google

FWF

Funnelwebs luftfilter är världsledande och har en pyramidform som dubblar upptagningsytan på filtret utan att vara större än ett vanligt filter! Detta gör att du kan köra upp till 3 gånger längre innan filtret är igensatt och du behöver byta det.

Det enkla lagret polyuretanskum har fördelen att att smuts och damm stannar på utsidan av filtret istället för imellan två lager skum. Det är enkelt att rengöra och att bibehåller sin ursprungliga form även efter många rengöringar. Eftersom smuts sprids över en mycket större yta minimeras luftflödesbegränsningen orsakad av smutsuppbyggnad väsentligt. Sammantaget, jämfört med konventionella skumfilter, erbjuder FunnelWeb mer skydd mot smutsintag, har längre serviceintervaller och upprätthåller höga luftflöden vid smuts. 

De flesta FunnelWeb-filtertätningarna är gjorda av formsprutat uretan för en bestående, exakt passform på filterstödramen och insidan av luftboxen. Skumtätningar, som utrustade med andra filtermärken, tenderar att tappa formen efter några rengöringar, vilket resulterar i en dålig passform till filterkorgen, vilket eventuellt kan påverkar filtens tätningsförmåga. Inte alla filter i vårt sortiment är lämpliga för gjutna tätningar och de få som inte har uretan har istället neopren / nitrilskumpackningar.

Om du väljer Funnelweb luftfilter kommer du att kunna halvera antalet filter du behöver/änvänder. Dessa komma även att hålla längre och för flera tvättar!

Du kommer kunna kör mycket längre mellan rengöringarna och på så vis tjäna både tid och pengar! Du slipper byta filter i dammig depå mellan passen!Varukorg(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
.