• Snabb leverans!
 • Öppet köp 60 dagar!
4,6 av 5 hos Google

Orbea

Varför Orbea?

Tradition Möter Innovation

Orbea har en rik historia som går tillbaka till 1840-talet, och detta arv genomsyrar allt de gör. Samtidigt använder de den senaste teknologin och innovativa designlösningar för att möta de moderna cyklisternas behov. Detta ger Orbea-cyklar en unik kombination av traditionell hantverksskicklighet och cutting-edge prestanda.

Skräddarsydd Prestanda

Orbea erbjuder en anpassningsplattform kallad "Orbea MyO," som ger cyklisterna möjlighet att skräddarsy sina cyklar, från färgscheman till komponentval. Denna personliga touch garanterar att varje Orbea-cykel är så unik som den person som rider den.

Hållbarhet och Miljöansvar

Orbea är engagerade i hållbara tillverkningsprocesser och strävar efter att minska sin miljöpåverkan. De erbjuder en rad miljövänliga alternativ och arbetar kontinuerligt för att göra sina verksamheter så gröna som möjligt.

Innovativa Funktioner

 • Orbea Monocoque Performance (OMP): En avancerad kolfiberkonstruktionsteknik som ger en lättare, starkare och mer responsiv cykelram.
 • Gain Electric Bikes: Orbeas Gain elcyklar är utrustade med intelligent kraftassistans och toppmoderna batterier, för en naturlig och kraftfull cykelupplevelse.
 • UFO Technology: Denna teknologi ger förbättrad flexibilitet och komfort på Orbeas mountainbikes, vilket gör dem idealiska för tuff terräng.

Slutsats

Orbea är inte bara ett varumärke; det är ett arv av kvalitet, innovation och passion för cykling. Om du letar efter en cykel som matchar din ambition och speglar din individualitet, då är Orbea det självklara valet.

För de som söker en cykel som går utöver det vanliga, erbjuder Orbea en värld av oändliga möjligheter.

Biketown skickar alla Orbea cyklar till fasta priser i special anpassade kartonger. Det går fort och lätt att montera den. Vi erbjuder snabba leveranser över hela Sverige.

Vanliga frågor
 • Vad skiljer Orbea-cyklar från andra märken när det kommer till teknologi?

  Vad skiljer Orbea-cyklar från andra märken när det kommer till teknologi?

  Orbea står ut genom sin användning av avancerad teknologi och innovativ design. Flera modeller är utrustade med intelligenta funktioner, som smart hastighetskontroll och inbyggda LED-ljus, för att ge cyklisten en överlägsen och säker upplevelse. Dessutom använder Orbea de senaste aerodynamiska teknologierna och lätta material för att säkerställa högsta möjliga prestanda på alla terrängtyper.

 • Är Orbea-cyklar anpassningsbara?

  Är Orbea-cyklar anpassningsbara?

  Ja, en av de största fördelarna med att välja en Orbea-cykel är möjligheten att skräddarsy din cykel enligt dina egna behov och preferenser. Orbea erbjuder en bred palett av anpassningsalternativ, från färg och stil till komponentval och inbyggd teknologi. Detta gör det möjligt för dig att skapa en unik cykel som inte bara är en förlängning av din personlighet, men också optimerad för dina specifika cyklingbehov.

 • Hur fokuserar Orbea på cyklistens säkerhet?

  Hur fokuserar Orbea på cyklistens säkerhet?

  Säkerhet är en kärnpunkt i Orbea's designfilosofi. Alla deras cyklar kommer med avancerade bromssystem. Dessutom, deras smarta hastighetskontrollsystem hjälper dig att hålla en säker och stabil fart, oavsett om du cyklar på platta landsvägar eller branta backar. Denna fokus på säkerhet gör Orbea till ett idealiskt val för cyklister som värdesätter både prestanda och skydd.


Kampanj(1) Sortering: Popularitet Senaste Titel A-Ö Högsta pris Lägsta pris Artiklar per sida:
 • S
Orbea MTB Oiz H10
-16%
38 990 kr
46 240 kr
Mer info

Varukorg(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
.