• Snabb leverans!
 • Öppet köp 60 dagar!
4,4 av 5 hos Trustpilot

Polyver

Polyver stövlar är tillverkade för er som älskar att vara utomhus i höstens kyla, i vinterskogen eller vårskogarnas slasksnö. 2005 utvecklade Polyver en varm och bekväm polyuretanstövel som är älskad av sportfiskare, jägare och friluftsentusiaster runt om i världen.

Barn älskar dem också. De är lätta att ta på och ta av, och viktigast av allt håller de små fötterna varma och torra. Polyver-stövlarna är perfekta för höstens pölar, för vinterkylan och vårslasket. Stövlarna är vattentäta, lätta och bekväma – de gör utomhusleken ännu roligare.

Polyver kommer från hjärtat av norra Sverige, Pilgrimstad nära Östersund i Jämtland. Omgivna av skogar, sjöar och berg, är Polyver stolta över att producera det vi anser vara den ultimata vinterstöveln.

Vanliga frågor
 • Vilka stövlar är varmast?

  Vilka stövlar är varmast?

  Det finns en mängd vinterskor därute. Är svårt att navigera i det stora utbudet för att hitta de vinterstövlar som passar just dig bäst? Vilka är de varmaste vinterstövlarna? Vad är skillnaden mellan olika varmfodrade stövlar och vilka passar bäst för dina aktiviteter och livsstil?

  Alla Polyver vinterstövlar har testats i olika väderförhållanden från +10°C/+50°F till -40°C/-40°F under medelintensiva aktiviteter.

  De är skapade med Polyvers unika CLI-TECH teknologi, som gör en revolutionär skillnad inom tech-wear. Den unika, avancerade formulan inkapslar miljoner luftbubblor med den allra senaste teknologin. Med hjälp av CLI-TECH garanterar Polyver Sweden att hålla dina fötter varma, torra och bekväma hela dagen.

 • Hur ska man vårda Polyver vinterstövlar?

  Hur ska man vårda Polyver vinterstövlar?

  Håll dina Polyver Sweden-vinterstövlar rena och förläng därmed dess livslängd. Detta gör du endast med, tro det eller ej: helt vanligt vatten! Då Polyver Sweden’s fodrade vinterskor alla är 100% vattentäta och sömlösa – är det en helt säker handling att skölja av utsidan av dem.

 • Var kan man köpa Polyver vinterstövlar?

  Var kan man köpa Polyver vinterstövlar?

  Du kan köpa dina Polyver vinterstövlar hos oss på Biketown med snabba leveranser och till bra priser. Du hittar ett brett sortiment för både barn och vuxna. 

 • Vart är Polyver tillverkade?

  Vart är Polyver tillverkade?

  Polyverstövlarna är tillverkade i Sverige, Jämtland med dess hisnande vackra naturlandskap precis utanför fönstret.Varukorg(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
.