• Snabb leverans!
 • Öppet köp 60 dagar!
4,4 av 5 hos Trustpilot

Polyver Vinterstövlar - Håll fötterna varma och torra i stil!

Värmekomfort och Skydd med Polyver

Polyver vinterstövlar är framställda med innovativa material och tekniker för att garantera optimal värmekomfort och skydd mot väder och vind. Den isolerande konstruktionen och det vattentäta materialet ser till att dina fötter förblir torra och bekväma, oavsett hur tuffa väderförhållandena blir.

Möt Vintern med Stil hos Biketown

Kom och upptäck Polyver vinterstövlar hos Biketown! Prova på deras eleganta design och upplev den oöverträffade komforten och skyddet de erbjuder. Vårt kunniga team är här för att assistera dig i att hitta den perfekta modellen som uppfyller dina specifika behov och preferenser. Med Polyver, är du redo att möta vintern med stil och självförtroende!

Polyver – Ett Steg Framåt i Vinterkomfort

Ta ett steg framåt i vinterkomfort med Polyver vinterstövlar. Oavsett om du navigerar genom snötäckta stigar eller isiga gator, kommer Polyver stövlar att vara dina pålitliga partners. Upplev överlägsen hållbarhet, värme och stil med Polyver vinterstövlar från Biketown!

Polyver stövlar är tillverkade för er som älskar att vara utomhus i höstens kyla, i vinterskogen eller vårskogarnas slasksnö. 2005 utvecklade Polyver en varm och bekväm polyuretanstövel som är älskad av sportfiskare, jägare och friluftsentusiaster runt om i världen.

Barn älskar dem också. De är lätta att ta på och ta av, och viktigast av allt håller de små fötterna varma och torra. Polyver-stövlarna är perfekta för höstens pölar, för vinterkylan och vårslasket. Stövlarna är vattentäta, lätta och bekväma – de gör utomhusleken ännu roligare.

Polyver kommer från hjärtat av norra Sverige, Pilgrimstad nära Östersund i Jämtland. Omgivna av skogar, sjöar och berg, är Polyver stolta över att producera det vi anser vara den ultimata vinterstöveln.

Vanliga frågor
 • Vilka stövlar är varmast?

  Vilka stövlar är varmast?

  Det finns en mängd vinterskor därute. Är svårt att navigera i det stora utbudet för att hitta de vinterstövlar som passar just dig bäst? Vilka är de varmaste vinterstövlarna? Vad är skillnaden mellan olika varmfodrade stövlar och vilka passar bäst för dina aktiviteter och livsstil?

  Alla Polyver vinterstövlar har testats i olika väderförhållanden från +10°C/+50°F till -40°C/-40°F under medelintensiva aktiviteter.

  De är skapade med Polyvers unika CLI-TECH teknologi, som gör en revolutionär skillnad inom tech-wear. Den unika, avancerade formulan inkapslar miljoner luftbubblor med den allra senaste teknologin. Med hjälp av CLI-TECH garanterar Polyver Sweden att hålla dina fötter varma, torra och bekväma hela dagen.

 • Hur ska man vårda Polyver vinterstövlar?

  Hur ska man vårda Polyver vinterstövlar?

  Håll dina Polyver Sweden-vinterstövlar rena och förläng därmed dess livslängd. Detta gör du endast med, tro det eller ej: helt vanligt vatten! Då Polyver Sweden’s fodrade vinterskor alla är 100% vattentäta och sömlösa – är det en helt säker handling att skölja av utsidan av dem.

 • Var kan man köpa Polyver vinterstövlar?

  Var kan man köpa Polyver vinterstövlar?

  Du kan köpa dina Polyver vinterstövlar hos oss på Biketown med snabba leveranser och till bra priser. Du hittar ett brett sortiment för både barn och vuxna. 

 • Vart är Polyver tillverkade?

  Vart är Polyver tillverkade?

  Polyverstövlarna är tillverkade i Sverige, Jämtland med dess hisnande vackra naturlandskap precis utanför fönstret.

 • Vad gör Polyver vinterstövlar unika jämfört med andra vinterstövlar på marknaden?

  Vad gör Polyver vinterstövlar unika jämfört med andra vinterstövlar på marknaden?

  Polyver vinterstövlar skiljer sig från andra märken med sin innovativa design och högkvalitativa materialval, vilka ger överlägsen komfort och skydd i kallt väder. Deras unika isoleringsteknologi säkerställer att fötterna förblir varma och torra under även de mest krävande vinterförhållandena. Därtill, kombinerar Polyver modern stil med funktionalitet, vilket gör dem till ett utmärkt val för en rad olika vinteraktiviteter.Varukorg(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
.