• Snabb leverans!
 • Öppet köp 60 dagar!
4,6 av 5 hos Google

Quad Lock

Quad Lock - din partner för smarta mobilfästen!

Letar du efter det perfekta sättet att hålla din smartphone säker och tillgänglig under dina äventyr? Då behöver du bekanta dig med Quad Lock, den ledande innovatören inom mobilfästen och tillbehör för sport och livsstil. Med ett rykte för högkvalitativa produkter och ett starkt fokus på användarvänlighet, är Quad Lock ditt ultimata val för att förena teknik och aktivt liv.

Varför Quad Lock?

 • Säkerhet i fokus: Quad Locks patenterade fjädersystem säkerställer att din smartphone är ordentligt låst på plats, vilket ger dig trygghet när du är på väg. Oavsett om du är ute och cyklar, löper, eller utforskar nya platser, kommer din enhet att förbli stadigt fastsatt.

Enkel användning:

 • Quad Locks snabbmonteringssystem gör det lätt att fästa och ta bort din smartphone med en enkel handrörelse. Inga krångliga mekanismer eller komplicerade steg - det är så enkelt som det låter.

Mångsidighet:

 • Quad Lock erbjuder ett brett utbud av tillbehör, från cykelhållare till bilsatser och armband. Oavsett vilken aktivitet du är engagerad i, har vi den perfekta lösningen för dig.

Design och kvalitet:

 • Quad Locks produkter är inte bara funktionella utan också stilrena och eleganta. Vi strävar efter att skapa produkter som inte bara fungerar bra, utan också ser bra ut.

Oavsett vad du letar efter när det gäller mobilfästen och tillbehör, kan du vara säker på att Quad Lock har den bästa lösningen för dig. Utforska vårt sortiment och upptäck hur våra produkter kan förbättra din aktiva livsstil och hålla din smartphone säker och redo när du behöver den som mest.

Vanliga frågor
 • Vad gör Quad Lock produkter unika?

  Vad gör Quad Lock produkter unika?

  Quad Lock produkter är unika tack vare deras patenterade fjädersystem och snabbmonteringsteknik. Detta system säkerställer att din smartphone är säkert fastsatt och enkelt åtkomlig, oavsett om du är på cykeln, ute på motorcykeln eller i bilen. Quad Locks design är också känd för sin enkelhet och stilrena estetik.

 • Fungerar Quad Lock med alla smartphones?

  Fungerar Quad Lock med alla smartphones?

  Quad Lock erbjuder ett brett utbud av monteringsalternativ som är kompatibla med de flesta populära smartphones på marknaden, inklusive iPhone och olika Android-modeller. Innan du köper en Quad Lock-produkt kan du dubbelkolla vår webbplats för att se vilka specifika modeller och storlekar som är kompatibla med våra fästen.

 • Kan jag använda Quad Lock i olika situationer och för olika aktiviteter?

  Kan jag använda Quad Lock i olika situationer och för olika aktiviteter?

  Ja, Quad Lock är utformat för att vara mångsidigt och anpassningsbart. Vi erbjuder olika monteringsalternativ, inklusive cykelhållare, bilfästen, motorcykel och mer. Oavsett om du är en cyklist, bilförare eller äventyrsentusiast, har Quad Lock den perfekta lösningen för att hålla din smartphone säker och tillgänglig under alla dina aktiviteter.


Kampanj(19) Sortering: Popularitet Senaste Titel A-Ö Högsta pris Lägsta pris Artiklar per sida:

Varukorg(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
.