• Snabb leverans!
 • Öppet köp 60 dagar!
4,4 av 5 hos Trustpilot

Rawbike – Framtiden för Elfordon med Stil och Styrka

Modern Design Möt Kraftfull Prestanda

Med Rawbike får du en sofistikerad och modern design som inte kompromissar med kraft och uthållighet. Rawbikes elcyklar och elmopeder är utrustade med robusta motorer och hållbara batterier som garanterar långa och tillförlitliga åkturer. Varje Rawbike modell är konstruerad med fokus på användarvänlighet och komfort, vilket gör dem till det ultimata valet för daglig pendling och äventyrliga utflykter.

Hållbar Mobilitet med Rawbike

Rawbike engagerar sig i att skapa hållbara och miljövänliga transportalternativ. Genom att välja en Rawbike elcykel eller elmoped, stöder du en grönare framtid och bidrar till att minska koldioxidutsläpp och stadstrafik. Upptäck friheten och flexibiliteten som kommer med att äga en Rawbike och utforska staden på ett nytt, spännande och hållbart sätt med Biketown.

Utforska Rawbike hos Biketown

Besök oss på Biketown för att uppleva Rawbikes innovativa och stilrena elfordon. Vårt professionella team är här för att guida dig genom vårt utbud av Rawbike modeller och hjälpa dig att hitta den som passar dina behov bäst. Med Biketown och Rawbike kan du se fram emot en överlägsen upplevelse och utforska din omgivning på ett helt nytt sätt.

Elmopeden du kan ta med överallt - alla Rawbike är vikbara. Det betyder att du enkelt får med den i bilen, på semestern eller på pendeltåget. Det tar bara några sekunder att vika ihop den och den får plats i bagageluckan på i stort sett alla bilar.

De breda däcken är inte bara snygga utan väldigt praktiska. Det betyder en grym komfort och stabilitet. Med slicks på sommaren och allround-däck med gummidubb på vintern finns det inga vägar den inte klarar av. För dig som vinterpendlar och ställer extra högra krav på säkerhet, finns även dubbade vinterdäck. Rawbike tar dig cirka 5 mil på en laddning som elmoped och om du själv hjälper till kan du öka räckvidden med cirka en mil. Den mindre modellen, RAWBIKE U2 tar dig cirka 3 mil på en laddning. En moped klass 2 som får framföras på cykelvägar, bidrar kraftigt till reducerad trängsel i infartstrafiken samt till kraftig reduktion av utsläpp. Du kan köra RAWBIKE ett helt år med mindre CO2-påverkan än vad en mindre familjebil av senaste modell orsakar på en dag. Rawbike's import är klimatkompenserad och all inrikesfrakt körs ut med elfordon. Som ägare av en RAWBIKE skall du kunna känna dig trygg, oavsett var du bor. Rawbike försöker alltid göra det lilla extra och bibehålla en hög servicenivå genom hela ditt ägande. Att köra en Rawbike kostar cirka 11 öre per mil. Jämför det med vilka bensin- eller dieselpriser som helst. Du kommer inte billigare undan.

Vanliga frågor
 • Vad skiljer Rawbike från andra elfordon på marknaden?

  Vad skiljer Rawbike från andra elfordon på marknaden?

  Rawbike står ut tack vare sin unika kombination av skandinavisk design, kraftfull prestanda och högkvalitativa komponenter. Märket fokuserar på att skapa innovativa elfordon som erbjuder en oöverträffad körupplevelse, oavsett om det är för daglig pendling eller äventyrliga utflykter. Rawbikes engagemang för hållbarhet och miljövänlig transport gör dem till ett idealiskt val för de som söker ett grönare alternativ för urban mobilitet.

 • Var kan jag prova och köpa en Rawbike elmoped?

  Var kan jag prova och köpa en Rawbike elmoped?

  Du kan prova och köpa Rawbike elmopeder hos Biketown. Vi erbjuder ett brett utbud av Rawbike-modeller, och vårt kunniga team är redo att hjälpa dig att hitta det perfekta elfordonet som passar dina behov och preferenser. Genom att besöka Biketown kan du uppleva Rawbikes unika fördelar på nära håll och få expertråd för att göra det bästa valet.

 • Hur miljövänliga är Rawbike elfordon?

  Hur miljövänliga är Rawbike elfordon?

  Rawbike elfordon är extremt miljövänliga och skapade med ett starkt fokus på hållbarhet. Genom att välja Rawbike bidrar du till en minskning av koldioxidutsläpp och luftföroreningar. Rawbikes elfordon är ett effektivt och grönt transportalternativ som gör det möjligt för användare att navigera genom staden på ett hållbart sätt, samtidigt som de upplever högkvalitativ prestanda och stilren design.


Kampanj(2) Sortering: Popularitet Senaste Titel A-Ö Högsta pris Lägsta pris Artiklar per sida:
Rawbike
Elmoped RIKE 3000W Army green
KÖP ONLINE - MED HEMLEVERANS!
-23%
Rawbike
Elmoped RAWBIKE 4X Army green
KÖP ONLINE - MED HEMLEVERANS!
Rawbike
Elmoped RAWBIKE 4X Matte black
KÖP ONLINE - MED HEMLEVERANS!
Rawbike
Elmoped RAWBIKE 4X Titanium
KÖP ONLINE - MED HEMLEVERANS!
Rawbike
Elmoped RAWBIKE 4X Snowstorm
KÖP ONLINE - MED HEMLEVERANS!
-5%

Varukorg(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
.