• Snabb leverans!
 • Öppet köp 60 dagar!
4,4 av 5 hos Trustpilot

SP Connect: Innovativa Mobilhållare och Tillbehör för Cyklister!

Högkvalitativa och Funktionella SP Connect Produkter

SP Connects mobilhållare och tillbehör är kända för sin högkvalitativa konstruktion och användarvänliga design. De möjliggör enkel montering av mobila enheter på MC & cyklar, vilket gör det smidigt för cyklister och MC förare att använda sina smartphones för navigering, musik, och samtal under färden.

Utforska SP Connect hos Biketown

Besök oss hos Biketown för att upptäcka SP Connects sortiment av mobilhållare och tillbehör. Vårt kunniga team är här för att hjälpa dig att hitta de produkter som bäst uppfyller dina behov och förväntningar. Med SP Connect, blir varje tur en bekväm och nöjesfylld upplevelse!

SP Connect – Din Partner på Vägen

Med SP Connects innovativa lösningar, kan du cykla och köra din MC med sinnesro medan din mobil är säkert förvarad. Oavsett om du är en erfaren eller en nybörjare, är SP Connects produkter designade för att möta dina behov och förbättra din upplevelse. Förse dig själv med SP Connects smarta lösningar och gör dina cykelturer ännu mer njutbara med Biketown!

Önskar du kunna ta med dig din telefon på din motorcykel. Investera i en mobilhållare från SP Connect som du kan fästa på styret eller backspegel så du kan följa din gps eller ha koll vem som ringer!

Hos oss hittar du ett brett sortiment med hållare från SP Connect! Vi har skydd och mobilhållare som passar för Iphone, Samsung, Huawei mm. Motorcykelåkning och cykelturer bli roligare med vettiga hållare till gps eller liknande. Skydda din mobil med vattentåliga telefonhållare.

Vanliga frågor
 • Vad gör SP Connect cykel- och MC-hållare så speciella jämfört med andra hållare på marknaden?

  Vad gör SP Connect cykel- och MC-hållare så speciella jämfört med andra hållare på marknaden?

  SP Connect cykel- och MC-hållare står ut med sin patenterade snabbfästningsteknologi som möjliggör säker och stabil montering av mobila enheter. De erbjuder även en oöverträffad användarvänlighet och kvalitet, och deras design är både elegant och funktionell. Det gör det möjligt för cyklister och motorcyklister att snabbt fästa sina mobilenheter på sina fordon och ha enkel tillgång till dem under färd.

 • Finns det olika modeller av SP Connect hållare tillgängliga hos Biketown?

  Finns det olika modeller av SP Connect hållare tillgängliga hos Biketown?

  Ja, Biketown har ett brett sortiment av SP Connect cykel- och MC-hållare och tillbehör. Det finns olika modeller och storlekar för att passa olika typer av mobila enheter och fordon. Vårt expertteam är här för att hjälpa dig att välja den rätta modellen som passar dina specifika behov och önskemål.

 • Hur installerar jag min SP Connect hållare på min cykel eller MC?

  Hur installerar jag min SP Connect hållare på min cykel eller MC?

  Installationen av SP Connect hållare är enkel och kräver minimala verktyg. Varje produkt kommer med detaljerade installationsinstruktioner, och det finns även videoguider tillgängliga online som visar steg-för-steg hur du monterar din hållare. Generellt sett, behöver du bara fästa hållaren på ditt fordon, säkra det ordentligt och därefter fästa din mobila enhet.


Kampanj(5) Sortering: Popularitet Senaste Titel A-Ö Högsta pris Lägsta pris Artiklar per sida:

Varukorg(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
.